Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile neputinţei. Ce au făcut jucătorii lui PSG în ultimul minut, din partida pierdută cu Marseille

VIDEO | Imaginile neputinţei. Ce au făcut jucătorii lui PSG în ultimul minut, din partida pierdută cu Marseille
Comentarii

PSG a pierdut al treilea meci din acest an calendaristic

Parizienii au fost eliminaţi din Cupa Franţei, după partida pierdută împotriva lui Olympique Marseille, scor 1-2. Deşi PSG a folosit un prim 11, din care nu lipseau super-vedete precum Messi, Neymar sau Sergio Ramos, jocul echipei nu a fost unul convingător.  OM a deschis scorul în minutul 31 prin Alexis Sanchez, care a transformat un penalty.

Ramos a restabilit egalitatea, în ultimul minut al primei reprize. Formaţia pregătită de Igor Tudor a lovit decisiv în minutul 57 prin Ruslan Malinovsky, ucrainianul adus în Franţa de la Atalanta, în schimbul a 18 milioane de euro. După gol, PSG nu a mai fost periculoasă, singura ocazie a campioanei Franţei a venit în minutul 79, dar Messi a ratat de puţin ţinta.

PSG, lipsită de idei în atac

În ultimul minut de prelungire, PSG nu a atacat decisiv poarta lui Pau Lopez, ci a pasat la 30 de metri, fără a trimite mingea în careu. Faza i-a îngrijorat pe fanii echipei din Paris, care au pus acest eşec pe seama lipsei de idei din atac, cauzată de absenţa lui Kylian Mbappe. 

VIDEO cu faza din minutul 90+5

 

PSG nu a mai câştigat Cupa Franţei din 2021. În schimb, echipa antrenată de Christophe Galtier se află pe primul loc în campionat, cu 54 de puncte, opt mai multe decât OM, ocupanta locului doi. A fost a treia înfrângere din acest an pentru campionata Franţei, după cele cu Lens şi Rennes. Pentru PSG urmează derby-ul cu Monaco, de pe 11 februarie. 

 

 

 

Afla mai multe despre: psgmessi 

viewscnt
Articole similare