You are here:

VIDEO | Iniţiativa inedită pe TikTok a fanilor FC Barcelona pentru a-l aduce pe Nico Williams. Campionul EURO 2024, cerut cu disperare în Catalunia

VIDEO | Iniţiativa inedită pe TikTok a fanilor FC Barcelona pentru a-l aduce pe Nico Williams. Campionul EURO 2024, cerut cu disperare în Catalunia

FC Barcelona

Comentarii

Suporterii celor de la FC Barcelona fac donaţii pe TikTok pentru a-l recruta pe Nico Williams (22 de ani), recentul campion cu Spania la EURO 2024.

Ajutorul pe care fanii îl oferă clubului Barcelona de a-l aduce pe Nico Wiliiams

Încă în dificultate financiară, FC Barcelona îl vizează în continuare pe Nico Williams de la Athletic Bilbao, iar suporterii au decis să ajute clubul făcând donaţii pe TikTok, relatează Le Figaro.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a strălucit la naţionala Spaniei la Euro 2024 şi are o clauză de eliberare de 58 de milioane de euro.

Este o sumă uriaşă pentru FC Barcelona, aşa că fanii au venit cu ideea de a face donaţii pe TikTok pentru a ajuta la finanţarea transferului. Astfel, acesta ar urma să facă pereche şi la echipa de club cu bunul său prieten, Lamine Yamal.

În momentul de faţă, Nico Williams este cotat la 70 de milioane de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.com. La EURO 2024, a contribuit cu două goluri, inclusiv în marea finală, şi o pasă decisivă.

Unul dintre jucătorii importanţi ai Spaniei la EURO 2024 şi-a oficializat deja transferul la noua sa echipă. Este vorba despre nimeni altul decât căpitanul Alvaro Morata, care a ajuns la AC Milan. La fel, şi fanii Barcelonei speră să-l vadă pe Nico în culorile blau-grana.

Afla mai multe despre: barcelonanico williamsspaniaeuro 2024la liga 

viewscnt
Articole similare