Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lewandowski, gol şi assist la debutul pe Camp Nou! Spectacol total la Trofeul Gamper. Barcelona a câştigat cu 6-0

VIDEO | Lewandowski, gol şi assist la debutul pe Camp Nou! Spectacol total la Trofeul Gamper. Barcelona a câştigat cu 6-0

FC Barcelona

Comentarii

Robert Lewandowski (34 de ani) a marcat primul său gol pentru Barcelona la doar două minute de la startul partidei cu Pumas, din Trofeul Gamper. "Lewa" a reuşit şi o pasă de gol, astfel că în patru minute a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor şi pasatorilor decisivi.

Barcelona a făcut cel mai important transfer al verii prin aducerea lui Robert Lewandowski de la Bayern, iar atacantul polonez nu a întârziat să-şi arate calitatea.

VIDEO | Lewandowski, gol şi assist la debutul pe Camp Nou! Spectacol total la Trofeul Gamper

UPDATE | FC Barcelona a învins cu 6-0 pe Pumas UNAM într-un meci amical disputat duminică seara. Lewandowski a înscris la debutul oficial şi a dat şi o pasă de gol – totul în primele cinci minute ale partidei. Pentru FC Barcelona urmează debutul în La Liga, sâmbătă, 13 august, acasă, cu Rayo Vallecano.


La primul meci pentru Barcelona pe Camp Nou, Robert Lewandowski a reuşit să înscrie un gol şi să paseze decisiv în doar patru minute.

Barcelona a primit vizita mexicanilor de la Pumas, noua echipă a lui Dani Alves, pe Camp Nou în meciul din Trofeul Gamper. De doar două minute a avut nevoie Lewandowski pentru a-şi deschide "contul" de la Barcelona. În minutul 2, Robert Lewandowski a înscris cu un şut din apropierea linie porţii, după ce a driblat portarul ca urmare a unei pase de la Pedri.

Apoi, în minutul 4, "Lewa" i-a întors serviciul lui Pedri, căruia i-a pasat decisiv pentru golul de 2-0.

Robert Lewandowski a fost transferat de Barcelona de la Bayern, în aeastă vară, în schimbul a 45 de milioane de euro plus bonusuri care pot ridica suma la 50.

Afla mai multe despre: robert lewandowskibarcelonagolpasa de golvideo 

viewscnt
Articole similare