Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liviu Ciobotariu, mulţumit de revenirea elevilor săi din meciul cu Chiajna. A explicat de ce i-a luat banderola lui Burcă

VIDEO | Liviu Ciobotariu, mulţumit de revenirea elevilor săi din meciul cu Chiajna. A explicat de ce i-a luat banderola lui Burcă

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, a revenit de două ori în meciul cu Concordia Chiajna, de vineri seară. De la 0-1 şi 1-2, Botoşani a reuşit să plece cu un punct de la Chiajna, iar Ciobotariu este mulţumit de elevii săi.

"Eu vreau să-mi felicit jucătorii că au avut puterea să revină în joc. Ne aşteptam să avem un meci greu, pentru că situaţia celor de la Chiajna este una delicată. Aşa sunt mulţumit de rezultat, jocul a fost unul bun, exceptând cele două erori", a spus Ciobotariu la finalul meciului. 

Tot la microfonul Telekom Sport, tehnicianul în vârstă de 48 de ani a explicat de ce i-a luat banderola de căpitan lui Andrei Burcă: "El este un lider în vestiar, banderola i-am dat-o lui Miron pentru că am vrut să îl eliberez puţin pe Andrei de stresul pe care îl avea. Jocurile lui nu erau foarte reuşite, am zis să îl las să îşi desfăşoare jocul".

În urma rezultatului de la Chiajna, Botoşani este pe locul 9, cu 26 de puncte, şapte mai multe decât locul de baraj, ocupat de FC Hermannstadt, dar Ciobotariu nu îşi vede echipa deja salvată: "Atât timp cât matematic nu suntem încă salvaţi trebuie să ne luptăm la fiecare meci, să acumulăm puncte. Îmi fac griji, dar îmi dă speranţe jocul pe care îl practicăm. Mertiăm să rămânem în prima ligă".

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc botosani 

viewscnt
Articole similare