Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Lunetist”. Nae Constantin, reacţie genială despre faza în care a fost eliminat de Chivulete: ”M-a executat de la zece metri distanţă”

VIDEO | ”Lunetist”. Nae Constantin, reacţie genială despre faza în care a fost eliminat de Chivulete: ”M-a executat de la zece metri distanţă”

Petrolul

Comentarii

Nae Constantin a tras concluziile după ce echipa pe care o antrenează, Petrolul Ploieşti, a învins-o pe U Cluj, scor 1-0, în etapa a patra a Superligii şi a obţinut prima victorie de la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

”Lunetist”. Nae Constantin, reacţie genială despre faza în care a fost eliminat: ”M-a executat de la zece metri distanţă”

La finalul meciului, Nae Constantin a explicat ce s-a întâmplat la faza din prelungirile primei reprize, atunci când a fost avertizat de centralul Andrei Chivulete cu un cartonaş roşu şi eliminat, vâzând restul partidei din tribune.

De asemenea, antrenorul ploieştenilor a vorbit şi despre duelul din Petrolul şi Rapid, din etapa viitoare.

”O aşteptam (n.r. victoria) după trei meciuri în care lumea ne aprecia, dar nu reuşeam să luăm punct, azi am pus punctele înaintea spectacolului. Am închis, ne-am apărat şi am luat punctele. 

(n.r. despre faza eliminării) N-am avut niciun meci cu arbitrul, nu am ajuns la el, m-a executat de la zece metri distanţă. Lunetist.

Pe bancă mi s-a transmis că nu e penalty. Eram şi nervos, nu voiam să îi vorbesc urât sau ceva, dar na. Nu mi-a zis nimic, mi-a dat roşu şi atât.

Sunt fericit. E prima noastră victorie în Liga 1 şi e foarte importantă.

(n.r. despre meciul cu Rapid) Cred că va depăşi ce o sa fie pe teren. E un derby de tradiţie, primul derby al fotbalului românesc. Fanii noştri pregătesc o coregrafie specială, fanii Rapidului vor veni în număr mare.

Cel puţin în tribune va fi spectacol garantat. O să găsesc şi eu să stau undeva să văd meciul. Sper să mă primească pe stadion la meciul acesta”, a declarat Constantin, după meci.

Meciul Petrolul - Rapid va avea loc sâmbăta viitoare, 13 august, de la ora 21:45, în etapa a cincea din Superligă.

Afla mai multe despre: nae constantinpetrolul 

viewscnt
Articole similare