Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mai ceva ca băieţii. Fotbalistele de la Manchester United, la un pas de bătaie cu cele de la Tottenham. O jucătoare a fost eliminată

VIDEO | Mai ceva ca băieţii. Fotbalistele de la Manchester United, la un pas de bătaie cu cele de la Tottenham. O jucătoare a fost eliminată
Comentarii

Derby-ul, la fotbal feminin, dintre Tottenham şi Manchester United nu a fost lipsit de incidente.

În minutul 80 al partidei, la scorul de 2-1 pentru Manchester United,  Ella Toone, jucătoarea oaspetelor a fost eliminată, pentru că a răspuns provocării lansate de adversara sa, Ella Summanen. Toone a faultat-o pe finlandeză, iar aceasta a şicanat-o, în momentul în care era întinsă pe gazon. 

Fotbalista lui United a avut o reacţie nervoasă, iar arbitra i-a arătat cartonaşul roşu direct. Cele două echipe s-au încăierat, dar spiritele s-au calmat destul de repede. Partida s-a dispuat pe Tottenham Hotspur Arena, locul unde şi echipa de fotbal masculin îşi dispută partidele de pe teren propriu.

VIDEO cu cartonaşul roşu primit de Ella Toone

 

Manchester United s-a impus cu scorul de 2-1, şi a devenit noul lider al campionatului Angliei. United a depăşit-o pe Chelsea cu un punct, dar londonezele au un meci mai puţin disputat. De cealaltă parte, Tottenham se află pe locul nouă, cu doar nouă puncte.

Afla mai multe despre: manchester unitedtottenham 

viewscnt
Articole similare