Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City, demolată de Aston Villa. Trupa lui Unai Emery a dominat total meciul. Toate rezultatele zilei în Premier League

VIDEO | Manchester City, demolată de Aston Villa. Trupa lui Unai Emery a dominat total meciul. Toate rezultatele zilei în Premier League

Premier League

Comentarii

Manchester City s-a încurcat pe Villa Park în faţa unui Aston Villa care a practicat un joc impresionant şi a surclasat-o pe formaţia lui Pep Guardiola aproape la toate capitolele.

City, dominată cap-coadă de Villa

Echipa campioană a Angliei şi a Europei, Manchester City a fost învinsă, în deplasare, scor 1-0, de Aston Villa, în etapa a 15-a din Premier League.

Pe Villa Park, gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 74, prin Leon Bailey. Manchester City, lipsită de Rodri, Grealish, Doku şi de Bruyne, a presat şi a căutat golul egalizator, dar nu a reuşit să-l înscrie, iar Aston Villa a reuşit o victorie istorică.

Trupa lui Unai Emery a doborât recordul clubului de cele mai multe victorii consecutive pe teren propriu, 14 la număr.

Echipa lui Unai Emery este pe locul 3 în campionat, cu 32 de puncte, în timp ce City a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Premier League şi, cu 30 de puncte, ocupă locul patru în clasament.

La Manchester, pe Old Trafford, eroul lui United a fost Scott McTominay, autorul celor două goluri ale gazdelor în derby-ul cu londonezii de la Chelsea. McTominay a deschis scorul în minutul 19 şi a făcut 2-1 în minutul 69.

Pentru Chelsea a înscris Cole Palmer, în minutul 45. Manchester United a ratat un penalty în minutul 9, când portarul londonezilor, Roberto Sanchez, a apărat şutul lui Bruno Fernandes.

Liverpool a învins-o, în deplasare, pe Sheffield United, scor 2-0, în etapa a 15-a din Premier League.

”Cormoranii” au deschis scorul în minutul 37 al meciului de pe Bramall Lane, când Virgil van Dijk a şutat din careu, după o pasă primită de la Trent Alexander-Arnold. 

Oaspeţii şi-au securizat victoria cu un gol marcat de Dominik Szoboszlai, în minutul 90+6. Cu 34 de puncte, Liverpool rămâne pe locul secund în Premier League, la două puncte în spatele liderului Arsenal.

La Bournemouth, învingătoare cu 2-0 în faţa formaţiei Crystal Palace, portarul român Ionuţ Andrei Radu nu a fost convocat.

Rezultate înregistrate miercuri seara în etapa a 15-a din Premier League:

  • Brighton – Brentford 2-1 (Gross 31, Hinshelwood 52 / Mbeumo 27 penalty)
  • Crystal Palace – Bournemouth 0-2 (Senesi 25, K. Moore 90+1)
  • Fulham – Notthingham Forest 5-0 (Iwobi 30, 73, Jimenez 34, 54, Cairney 86)
  • Sheffield United – FC Liverpool 0-2 (van Dijk 37, Szoboszlai 90+6)
  • Aston Villa - Manchester City 1-0 (Bailey 74)
  • Manchester United - Chelsea 2-1 (McTominay 19, 69 / Palmer 45)

Afla mai multe despre: manchester cityaston villaliverpoolpremier league 

viewscnt
Articole similare