Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester United - Chelsea. 2-1. Ten Hag, învingător în duelul cu Pochettino. McTominay a marcat o ”dublă”

VIDEO | Manchester United - Chelsea. 2-1. Ten Hag, învingător în duelul cu Pochettino. McTominay a marcat o ”dublă”

Premier League

Comentarii

Manchester United s-a impus în faţa lui Chelsea, scor 2-1, în etapa intermediară din Premier League. Scott McTominay a marcat o ”dublă”, iar pentru londonezi a punctat Cole Palmer.

VIDEO | Manchester United - Chelsea 2-1 (McTominay 19, 69 / Palmer 45)


Min 90+5. Final de meci.

Min 69. GOOOL United. Gazdele trec din nou în avantaj. McTominay este cel care punctează pentru a doua oară. Garnacho îi oferă assist-ul.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+5. Pauză.

Min 45. GOOOL Chelsea. Palmer marchează din nou. Englezul reia în poartă pasa de gol primită de la Mudryk.

Min 19. GOOOL United. McTominay deschide scorul pentru ”diavoli”. Mijlocaşul scoţian îşi aduce echipa în avantaj.

Min 9. Penalty ratat United. Bruno Fernandes iroseşte lovitura de la 11 metri şi nu reuşeşte să-l învingă pe Sanchez.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • Manchester United: Onana - Dalot, Lindelof, Maguire, Shaw - McTominay, Amrabat - Antony, Fernandes, Garnacho - Hojlund
  • Chelsea: Sanchez - Disasi, T. Silva, Colwill - Sterling, Caicedo, E. Fernandez, Mudryk - Palmer - N. Jackson

Etapa intermediară din Premier League le-a pregătit microbiştilor un duel de zile mari între două dintre cele mai importante echipe din istoria fotbalului englez. De la ora 22:15, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro, Manchester United primeşte vizita lui Chelsea. În stagiunea trecută, cele două cluburi s-au întâlnit de două ori. Mai întâi, în turul campionatului, Manchester United a scos o remiză pe Stamford Bridge, urmând ca în retur, în primăvara acestui an, să se impună clar, pe Old Trafford, cu scorul de 4-1.

Manchester United - Chelsea LIVE VIDEO, astăzi, ora 22:15, la Orange Sport 1

În ultimele partide disputate, echipa lui Erik ten Hag a continuat evoluţiile oscilante pe care le-a avut încă din startul sezonului. În ultimele cinci meciuri jucate, în toate competiţiile, Manchester United a bifat doar două victorii, a scos o remiză şi a pierdut alte două partide. Victoriile au venit în faţa unor echipei care se luptă pentru evitarea retrogradării din Premier League, Everton şi Luton, în timp ce remiza a fost scoasă pe terenul turcilor de la Galatasaray, scor 3-3, în grupele Ligii Campionilor. Tot în cea mai tare competiţie intercluburi a mai înregistrat United un eşec, 3-4, la Copenhaga, iar ultima partidă disputată, chiar weekend-ul trecut, s-a încheiat cu victoria lui Newcastle, scor 1-0.

Manchester United - Chelsea LIVE VIDEO, astăzi, ora 22:15, la Orange Sport 1

De partea cealaltă, Chelsea pare într-o revenire serioasă de formă. După un start de sezon absolut dezamăgitor, echipa londoneză a bifat acum trei victorii, o remiză şi o înfrângere în ultimele cinci meciuri disputate. În această serie de rezultate, Chelsea a bătut-o pe Tottenham, la ea acasă, liderul din Premier League din acel moment, scor 4-1, şi a încurcat-o şi pe Manchester City în cursa către titlu cu o remiză spectaculoasă, scor 4-4.

Afla mai multe despre: manchester unitedchelseapremier league 

viewscnt
Articole similare