Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester United, în goană după un nou atacant de 100 de milioane de euro. Încântaţi de primul gol al lui Hojlund în Premier League, ”diavolii” vor încă o lovitură

VIDEO | Manchester United, în goană după un nou atacant de 100 de milioane de euro. Încântaţi de primul gol al lui Hojlund în Premier League, ”diavolii” vor încă o lovitură

Manchester United

Comentarii

Manchester United a intrat într-o nouă eră odată cu intrarea în acţionariatul clubului a lui Sir Jim Ratcliffe, miliardarul preluând 25% din acesta. Iar acum ”diavolii” vor să dea o primă lovitură pe piaţa transferurilor.

United, ofensivă totală pentru atacantul cu cifre incredibile în acest sezon

Manchester United va începe o nouă ofensivă pentru întărirea zonei de atac. Entuziasmaţi de primul gol reuşit de Rasmus Hojlund în Premier League, ”diavolii” vor un nou atacant de 100 de milioane de euro la echipă.

Astfel, trupa lui Erik ten Hag vrea să-l aducă pe Old Trafford în viitorul apropiat pe Viktor Gyokeres, vârful de atac al celor de la Sporting Lisabona, potrivit Fichajes.

În vârstă de 25 de ani, suedezul a ajuns în această vară la formaţia portugheză şi a impresionat în primele şase luni, reuşind 17 goluri şi opt pase decisive în 20 de partide jucate.

Anterior, atacantul suedez a fost la Coventry (ianuarie 2021 - iulie 2023), în Championship (liga a doua din Anglia, divizie unde a marcat 41 de goluri şi a livrat 15 assist-uri, în 121 de partide.

Dar în vară a ratat alături de Coventry promovarea în Premier League, după ce a pierdut finala play-off-ului cu Luton, la loviturile de departajare.

Iar pentru Gyokeres nu a mai fost loc de stat, ci a preferat o nouă experienţă, în Portugalia. Sporting a fost destinaţia. Tranzacţia a costat 20 de milioane de euro.

Dar acum poate prinde transferul carierei, la Manchester United, care ar trebui să scoată din buzunare 100 de milioane de euro, valoarea clauzei de reziliere a suedezului cu formaţia din Lisabona. 

Pentru naţionala Suediei, Viktor Gyokeres a jucat 19 meciuri şi a reuşit cinci goluri. În prezent, este cotat la 40 de milioane de euro.

În cazul care ar pune mâna pe atacantul suedez, Manchester United ar fi la a doua lovitură pe piaţa transferurilor în materie de atacanţi în ultimele ferestre de transferuri.

Înaintea acestui sezon, ”diavolii” l-au adus pe danezul Hojlund cu 80 de milioane de euro de la Atalanta, după un singur sezon petrecut în Italia.

Dar acesta a avut de aşteptat o perioadă uriaşă pentru a marca primul său gol în Premier League. A reuşit abia în al 15-lea său joc în campionatul englez, dar a fost golul care a consemnat o revenire istorică a lui Manchester în duelul cu Aston Villa (3-2).

Afla mai multe despre: manchester unitedpremier leagueviktor gyokeressporting lisabona 

viewscnt
Articole similare