Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Niculae nu-i da prea multe şanse lui Dinamo la play-off. ”Cam asta e situaţia de faţă”

VIDEO | Marius Niculae nu-i da prea multe şanse lui Dinamo la play-off. ”Cam asta e situaţia de faţă”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo vrea să lupte din nou pentru play-off, dar foştii jucători din Ştefan cel Mare nu le dau prea mari şanse elevilor lui Florin Bratu. E nevoie de jucători cu experienţă, consideră Marius Niculae.

După un sezon ratat pe toate planurile, Dinamo visează din nou la play-off şi la Cupele Europene. Atât că, pe piaţa transferurilor, ”Câinii” au fost aproape inexistenţi. Sergiu Popovici, de la Gaz Metan, şi Mircea Axente, de la FC Botoşani, sunt singurele noutăţi din lotul ”alb-roşiilor”.

”Ne-am obişnuit în ultimul timp să nu mai avem transferuri sonore, Dinamo să se mulţumească cu ce rămâne de la celelalte echipe şi pe bani puţini şi cu speranţele că o să devină buni de transferuri. Cam asta e în situaţia de faţă.  O singură chestie îmbucurătoare, că promovează tineri, asta e clar. Dar nu poţi să ai pretenţii pe termen scurt”, a spus Marius Niculae la Telekom Sport.

Programul din startul de sezon nu este deloc pe placul dinamoviştilor. În primele cinci etape, câinii dau piept cu FCSB, cu Viitorul şi cu CFR Cluj.

Unde o vezi pe Dinamo să se bată? ”Depinde ce transferuri vor mai face. Cu echipa asta, aşa tânără şi fără jucători cu nume sonore... Mă aştept totuşi să aducă nişte jucători importanţi”, a mai spus Marius Niculae.

Afla mai multe despre: dinamomarius niculae 

viewscnt
Articole similare