You are here:

VIDEO | Meci spectaculos în Bundesliga, remiză albă între Celta Vigo şi Valladolid. Rezumatele ambelor partide sunt AICI

VIDEO | Meci spectaculos în Bundesliga, remiză albă între Celta Vigo şi Valladolid. Rezumatele ambelor partide sunt AICI
Comentarii

Pe lângă cele două meciuri din Liga I, încheiate cu acelaşi scor, 1-0, Telekom Sport a transmis şi două partide din Europa: Schalke - Union Berlin, în Bundesliga, şi Celta Vigo - Valladolid, în La Liga.

În Bundesliga, Schalke şi-a continuat forma extraordinară cu un succes în faţa lui Union Berlin. Benito Raman a prins un şut senzaţional şi a deschis scorul.

Echipa din capitala Germaniei a replicat imediat. Lovitura de cap a lui Andersson a fost respinsă cu o reflex incredibil de Nubel. Apărarea minerilor a cedat până la urmă în minutul 34. Nastasic a faultat în careu, iar Ingvartsen a executat imparabil lovitura de la 11 metri. Schalke a dat lovitura cu cinci minute înainte de final. Serdar a înscris şi a oprit seria de trei victorii consecutive a lui Union Berlin.

În schimb, în La Liga, Celta Vigo va încheia şi etapa a 15-a pe loc retrogradabil. Masip a fost eroul lui Valladolid în Galicia. Mai întâi, l-a blocat pe Iago Aspas. Apoi, a scos de sub bară torpila expediată de Pione Sisto. Aspas nu a putut trece de goalkeeperul oaspeţilor nici în situaţie de 1 vs 1, iar partida s-a încheiat 0-0. Celta e deja la al treilea meci consecutiv de pe teren propriu fără gol marcat.

 

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare