Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Cosmin Contra pentru Cristi Chivu: ”Năsosule, te aştept la naţională!”

VIDEO | Mesajul lui Cosmin Contra pentru Cristi Chivu: ”Năsosule, te aştept la naţională!”

Echipa națională

Comentarii

Cristian Chivu, fostul căpitan al echipei naţionale, împlineşte astăzi 37 de ani. Fostul internaţional român are un palmares de invidiat la echipele de club, culminând cu trofeul suprem, UEFA Champions League, câştigat cu Inter, în 2010. Chivu a pus ghetele în cui de peste trei ani.

Foştii săi colegi de la echipa naţională şi oameni care au lucrat cu Cristi Chivu i-au lasat mesaje video pe www.eusunt12.ro. Cel mai puternic mesaj pe care l-a primit fostul căpitan al naţionalei a fost din partea selecţionerului României, Cosmin Contra.

​”Domnul Chivu, vă doresc ’La mulţi ani!’ şi multă sănătate. Năsosule, să termini şcoala de antrenori bine şi te aştept lângă mine să mă ajuţi, dacă ai curaj! Sper să refacem, cu Lobby şi cu tine trupa aia pe care o formam la naţională” , a fost mesajul lui Cosmin Contra, conform eusunt12.ro

”Sunt foarte bucuros şi emoţionat în egală măsură, este o zi frumoasă pentru tine. Sunt foarte mândru de faptul că ne-am cunoscut. Ştiu, drumurile noastre au fost total diferite, n-am reuşit să ţinem legătura, dar vreau să-ţi spun că mă simt onorat că am putut să fiu alături de tine, că am putut lucra împreună, chiar dacă o scurtă perioadă de timp. Sunt deosebit de fericit că există aşa oameni cum eşti tu. Îţi doresc să fii fericit!”, a fost urarea lui Răzvan Lucescu.

 

Afla mai multe despre: chivucontraechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare