Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Bordeianu, acuzaţii grave după Petrolul - Poli Iaşi 2-1: „Toţi o vor pe Dinamo în prima ligă! Arbitrul dormea azi”

VIDEO | Mihai Bordeianu, acuzaţii grave după Petrolul - Poli Iaşi 2-1: „Toţi o vor pe Dinamo în prima ligă! Arbitrul dormea azi”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a fost învinsă de Petrolul Ploieşti, scor 1-2, în Superliga României.

Reacţie dură a lui Mihai Bordeianu după înfrângerea cu Petrolul

La finalul meciului de la Ploieşti, veteranul celor de la Poli Iaşi a avut un discurs foarte dur, lovind în arbitraj, dar şi în Dinamo, echipă pe care o consideră favorizată de mai marii fotbalului românesc în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare.

„Au fost situaţii pe care nici eu nu mi le explic. Nu am mai avut chiar atâtea meciuri în care să primim golul egalării sau al înfrângerii în minutul 90. E o perioadă greu de gestionat.

Nu aş vrea să comentez, sunt alţii care pot comenta arbitrajul. Chiar nu ştiu cum să comentez. Eu am pus mâna pe Musi, mi-a dat galben. Arbitrul dormea, era la trei metri.

Oricum ştiu că toată lumea vrea să dea în Iaşi. Toţi o vor pe Dinamo, toţi vor alte echipe (n.r. în prima ligă), dar o să trecem şi peste asta.

Toţi ne cred slabi, dar vom demonstra că nu e aşa. Simt! E părerea mea, toată lumea e liberă să creadă ce vrea. Eu simt lucrul ăsta, că la fiecare meci se întâmplă câte ceva, aşa, subtil”, a spus Mihai Bordeianu.

Brigada care a condus duelul dintre Petrolul şi Poli Iaşi:

  • Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti). A1: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe). R: Lucian Rusandu. Arbitru VAR: Costreie Sorin (Voluntari). Arbitru AVAR: Busi Cătălin (Râmnicu Vâlcea).

Afla mai multe despre: poli iasipetrolulmihai bordeianu 

viewscnt
Articole similare