Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic, după finalul incendiar de la Piteşti: ”Cojocaru a fost puşcărie. A greşit toate fazele. UTA este vânată”

VIDEO | Mircea Rednic, după finalul incendiar de la Piteşti: ”Cojocaru a fost puşcărie. A greşit toate fazele. UTA este vânată”

Fotbal

Comentarii

FC Argeş şi UTA Arad au terminat la egalitate, scor 2-2 (0-2), luni, într-o partidă din etapa a 7-a play-out-ului din Superligă.

Arădenii au condus cu 2-0, după golurile marcate de Postolachi (min. 27) şi Claudiu Keşeru (min. 44), însă argeşenii au revenit prin reuşitele lui Arnold Garita, ambele din lovitură de la 11 metri. Ultima, în minutul 90+14!

Mircea Rednic nu-l iartă pe Adrian Cojocaru: ”La ce a mai venit la meci?”

În afara celor două goluri marcate de Garita, FC Argeş a mai avut o lovitură de pedeapsă, în prima repriză, ratată, însă, de Andreias Calcan.

Mircea Rednic consideră că centralul Adrian Cojocaru a făcut tot posibilul ca UTA Arad să nu obţină toată cele trei puncte în duelul de la Piteşti.

Dacă s-ar fi impus, UTA Arad ar fi luat o opţiune serioasă în salvarea de la retrogradarea directă. Mai rămânea varianta barajului, unde ar fi favorită contra echipelor din Liga 2.

Trebuie să începem de la început, cu primul penalty. Dar eu mă întreb Cojocaru de ce a mai venit la meci, dacă toate deciziile pe care le-a luat au fost proaste. De ce a mai venit? 

Dacă nu era VAR-ul...Mai bine puneam doi tuşieri şi ăia, de la VAR, contact. Chemam la VAR şi decidea.

Păi, la câte contacte au fost sau sunt în careu, pentru o asemenea fază să dai penalty. La un meci atât de decisiv. 

La toate trei. La primul, a lovit mingea şi dup-aia a fost contact. Noi câte faulturi am avut şi nu s-au dat? Şi la Postolachi. L-a omorât, în faţa lui. 

Poate pot să îmi reproşez că am avut ocazii şi că puteam face diferenţa. În situaţia de faţă, aşa trebuie să faci: să dai trei-patru goluri ca să fii siguri că ai să câştigi.

Bineînţeles că contest. Nu ştiu. Vorbesc de ultimul. Înseamnă că tu ai fost puşcărie, mână moartă, dacă nu eşti în stare să dai o decizie.

Echipa asta este vânată. (n.r. - dacă a fost penalty în minutul 90+6) În niciun caz, a fost un duel. Strigau de pe margine: minge lungă, cădeţi. Înseamnă că ştiau ceva, de se juca aşa. Se aşteptau. Urlau de pe margine: VAR-ul, VAR-ul.

Nu am vrut să scot echipa de pe teren. Am vrut să retrag jucătorii, să vorbesc cu ei. Ce rost avea? Pierdeam cu 3-0. Aşa, am făcut un egal.

De ce trebuie să intervenim noi? Trei penalty-uri. În careu, au fost atâtea dueluri. Ce-o să-i facă? O să-l suspende şi ce? Noi am pierdut două puncte. 

N-ai ce să le spui jucătorilor. Plâng. Aveau primă de joc. Era şi salariul în funcţie de victorie. Şi noi nu ne luăm banii, echipa. Da, îşi luau salariul meritat.

Nu poţi să pierzi în halul ăsta, cu trei penalty-uri. Prea uşor. Aşa ceva n-am văzut. Noi, că venit VAR-ul, am terminat fotbalul.

Vreau să vorbesc doar despre meciul de astăzi. Cojocaru nu trebuia să mai vină, deciziile sale toate au fost proaste.

(n.r. - dacă va salva echipa de la retrogradare) Eu zic că da, la felul cum am jucat. Asta e, dacă nu vor alţii. Vor să-i mai ţină-n viaţă pe cei de la FC Argeş, asta e”, a declarat Mircea Rednic, la finalul partidei.

VIDEO: Declaraţia lui Mircea Rednic

Afla mai multe despre: rednicarges-uta 

viewscnt
Articole similare