Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente emoţionante la Craiova! Marian Huja a înscris, după un an în care a fost accidentat şi a izbucnit în lacrimi. ”Nu am cuvinte”

VIDEO | Momente emoţionante la Craiova! Marian Huja a înscris, după un an în care a fost accidentat şi a izbucnit în lacrimi. ”Nu am cuvinte”

Superliga

Comentarii

Marian Huja a îmbrăcat din nou tricoul Petrolului în campionat, la 11 luni de la ultima sa prezenţă pentru ”găzari” în Superligă.

Portughezul a fost introdus pe gazon de Florin Pârvu în minutul 74 şi a reuşit să aducă liniştea în tabăra ”lupilor galbeni” în minutul doi de prelungire, cu o lovitură de cap la care Popescu nu a avut reacţie. Imediat după, Huja a izbucnit în lacrimi şi a fost felicitat de coechipieri. La finalul meciului, fundaşul ploieştenilor a fost vizibil emoţionat la declaraţii.

”Mă bucur ca am putut sa revin. Săptămâna asta a fost incredibilă la antrenament.  Nici nu am cuvinte. Am muncit. Am ştiut tot ce trebuie să facem să câştigăm. Colegii la final mi-au spus că meritam”, a spus Marian Huja, după meci.

VIDEO cu golul şi reacţia lui Huja

Huja a ratat transferul carierei din cauza accidentării

Cu cetăţenie portugheză, dar cu origini româneşti, Marian Huja a făcut pasul în România, la Petrolul, în 2020, iar din acel moment s-a impus şi a impresionat în campionat. La un moment dat, Petrolul l-a evaluat la 1.5 milioane de euro, iar FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova au fost interesate de fundaşul central de 1.91 m. 

Dinamo Kiev şi Petrolul Ploieşti s-au înţeles asupra transferului, la 800.000 de euro plus procente pentru echipa din Superliga, iar Marian Huja ar fi urmat să plece pentru a semna cu echipa antrenată de Mircea Lucescu. Şi jucătorul îşi dăduse acordul, iar fundaşul era aşteptat la Kiev. 

Însă, transferul a picat după ce apărătorul care are şi cetăţenie română s-a accidentat grav, în cantonamentul din Turcia al "lupilor galbeni". Diagnosticul, ruptură de ligamente încrucişate, a anulat transferul pe care l-a plănuit Mircea Lucescu. 

 

Afla mai multe despre: petroluluniversitatea craiovahuja 

viewscnt
Articole similare