You are here:

VIDEO | Momente geniale cu Mihai Stoica în direct. L-a distrus pe Edward Iordănescu şi a stârnit hohote de râs în emisiune: "Ce vrea omul ăsta de la noi? Se îmbracă şi urât"

VIDEO | Momente geniale cu Mihai Stoica în direct. L-a distrus pe Edward Iordănescu şi a stârnit hohote de râs în emisiune: "Ce vrea omul ăsta de la noi? Se îmbracă şi urât"

Echipa națională

Comentarii

Declaraţiile oferite de Edward Iordănescu l-au scos din minţi pe Mihai Stoica. Oficialul FCSB-ului a răbufnit în direct şi l-a ironizat pe selecţionerul României.

Imediat după discursul surprinzător al lui Moruţan, Edward Iordănescu a încercat să-şi apere jucătorul.

"Moruţan e un copil care suferă foarte tare, un copil cu suflet mare, e un român bun, care a fost la loturile naţionale mereu. Sunt nişte refulări ale băieţilor, e greu de gestionat. Nu pot să le confisc telefoanele, familiile lor suferă pentru ei. Haideţi să îi înţelegem şi noi. Eu am ştiut să accept, să îmi însuşesc criticile. Ei au altă vârstă" , a spus Edward Iordănescu.

În urma declaraţiilor oferite de selecţionerul României la conferinţa de presă, Mihai Stoica a răbufnit în studioul Orange Sport.

"Îmi vine să o iau razna pe drum. E şi târziu, sunt om bătrân. Nu se mai termină odată prostia asta? Suferă jucătorii? Păi, să se lase de fotbal dacă suferă, dar ei singuri au zis că sunt foarte slabi! Răzvan Marin a spus asta.

Ce vrea omul ăsta de la noi? Joci mizerabil cu Israel, dar n-ai voie să vorbeşti. Ce vrei, mă? Cenzură? Au înnebunit oamenii, au murit oameni la Revoluţie ca să putem vorbi. Care e problema? Că spun oamenii ce văd când joci sub orice critică? 

Acum am spus că a fost bine, am văzut agresivitate, până la urmă, am şi minţit, că n-am jucat mare lucru nici în acest meci cu Kosovo. M-am şi enervat. Frate, ne laşi în pace să vorbim? Şi nici nu-mi place cum se îmbracă" , a declarat Mihai Stoica.

România - Kosovo 2-0

România a învins Kosovo, scor 2-0, marţi seară, pe Arena Naţională, în grupa I de calificare la Euro-2024. Meciul, întrerupt în minutul 18, din cauza torţelor şi scandărilor, s-a reluat după aproximativ 50 de minute. Golurile au fost marcate de Nicolae Stanciu (83) şi de Valentin Mihăilă (90+3).

La Bucureşti, România a început în atac meciul cu naţionala din Kosovo, dar întâlnirea a fost întreruptă în minutul 18. Gruparea Uniţi Sub Tricolor a afişat un banner inscripţionat „Kosovo este Serbia”, iar jucătorii kosovari s-au oprit din joc părăsind terenul.

Arbitrul francez Delajod a suspendat meciul pentru „comportament discriminatoriu” trimiţându-i şi pe tricolori la vestiare. Jocul s-a reluat după 50 de minute, timp în care bannerul din tribună a fost îndepărtat.

În grupa I conduce Elveţia, cu 14 puncte, urmată de România (12 puncte). Pe locul al treilea a căzut Israel (11 puncte), pe locul 4 se află Belarus (4 puncte), Kosovo e pe 5, cu 4 puncte, iar Andorra are două puncte şi ocupă ultimul loc în clasament.

Rezultatele înregistrate marţi seara, în grupa I din calificările Euro 2024:

  • Grupa I: România – Kosovo 2-0 (N. Stanciu 84, Mihăilă 90+3);
  • Grupa I: Israel – Belarus 1-0 (Kanichowsky 90+3);
  • Grupa I: Elveţia – Andorra 3-0 (Itten 49, Xhaka 84, Shaqiri 90+3 penalti).

Echipele de start:

  • ROMÂNIA: H. Moldovan – A. Raţiu, Drăguşin, A. Burcă (R. Marin 63), Bancu – Cicâldău (Olaru 77), Screciu – N. Stanciu, I. Hagi (Moruţan 71), Fl. Coman (Mihăilă 71) – G. Puşcaş (Alibec 46). SELECŢIONER: Edward Iordănescu
  • KOSOVO: Muric – Vojvoda (Beka 81), Amir Rrahmani, Aliti, Paqarada – Zhegrova (Dresevic 63), V. Berisha (Muslija 54), Loshaj , B. Berisha (Albion Rrahmani 81) – Rashica (Hadergjonaj 54), Muriqi. SELECŢIONER: Primoz Gliha

Afla mai multe despre: mihai stoicaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare