You are here:

VIDEO | Naţionala, susţinută peste tot! Mii de suporteri români au urmărit partida cu Slovacia în Parcul Titan

VIDEO | Naţionala, susţinută peste tot! Mii de suporteri români au urmărit partida cu Slovacia în Parcul Titangalerie foto
Comentarii

România a fost susţinută de peste 35000 de suporteri români la Frankfurt, însă, susţinerea din ţară nu a fost mai prejos. Mii de suporteri s-au adunat în Parcul Titan pentru a urmări meciul "tricolorilor" cu Slovacia.

România a reuşit calificarea în optimile de finală ale Campionatului European din Germania. Mii de români au fost prezenţi în Parcul Titan din Capitală pentru a urmări meciul decisiv disputat de "tricolori" pe Deutsche Bank Park din Frankfurt, acolo unde românii au susţinut echipa naţională în timpul unei furtuni care a îngreunat misiunea "tricolorilor" de a ajunge în optimi.

România va înfrunta Olanda în optimile de finală, la Munchen, marţi, 2 iulie, de la ora 19:00.

România va juca împotriva câştigătoarei partidei dintre Turcia şi Austria, dacă va reuşi să treacă de Olanda, în faza optimilor de finală. "Tricolorii" au încheiat grupa E pe prima poziţie, în faţa Belgiei, formaţie împotriva căreia a cedat în a doua etapă a fazei grupelor, cu scorul de 2-0. Belgia va înfrunta Franţa, în optimi, în timp ce Slovacia se va duela cu Anglia.

Atmosferă superbă în Parcul Titan

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024euroromania 

viewscnt
Articole similare