Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Newcastle - Brighton 4-1. Spectacol total în restanţa din Premier League. ”Coţofenele”, fără milă cu trupa lui De Zerbi

VIDEO | Newcastle - Brighton 4-1. Spectacol total în restanţa din Premier League. ”Coţofenele”, fără milă cu trupa lui De Zerbi

Premier League

Comentarii

Newcastle a învins-o pe Brighton, scor 4-1, într-o restanţă din etapa a 25-a din Premier League. Burn, Wilson şi Bruno Guimaraes au marcat pentru gazde, care au fost ajutate şi de autogolul lui Undav. Germanul a înscris şi golul de onoare al oaspeţilor.

VIDEO | Newcastle - Brighton 4-1 (Undav 23 - autogol, Burn 45+4, Wilson 89, Bruno Guimaraes 90+1 / Undav 51)

Min 90+8. Final de meci.

Min 90+1. GOOOL Newcastle. Wilson îl serveşte ideal pe Bruno Guimaraes, iar brazilianul nu ratează din centrul careului.

Min 89. GOOOL Newcastle. Wilson duce scorul la 3-1 şi decide soarta partidei.

Min 65. Ocazie Newcastle. Elevii lui Eddie Howe irosesc mai multe şanse de a majora diferenţa pe tabelă.

Min 51. GOOOL Brighton. Undav îşi repară greşeala de la primul gol primit şi reduce din proporţiile scorului, finalizând o pasă bună venită de la mijlacaşii ”pescăruşilor”.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+5. Pauză.

Min 45+4. GOOOL Newcastle. Gazdele marchează din nou în urma unei faze fixe. La fel ca la prima reuşită, Trippier a centrat, iar Dan Burn a reluat precis cu capul.

Min 23. GOOOL Newcastle. Trippier centrează din lovitură liberă, iar Undav are ghinion şi deviază mingea în propria poartă.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • Newcastle: Pope - Trippier, Schar, Botman, Burn - Joelinton, Bruno Guimaraes, Willock - Almiron, Wilson, Isak; Antrenor: Eddie Howe
  • Brigton: Steele - Gross, van Hecke, Dunk, Estupinan - Caicedo, Gilmour - Buonanotte, Undav, Mitoma - Welbeck; Antrenor: Roberto De Zerbi

Restanţa dintre Newcastle şi Brighton din etapa a 25-a din Premier League va disputa astăzi, cu două runde înainte de finalul sezonului în prima ligă engleză.

Newcastle vine după două etapte în care nu a reuşit să câştige. A pierdut pe teren propriu cu Arsenal, scor 0-1, şi a remizat cu Leeds, în deplasare, scor 2-2.

”Coţofenele” se menţin pe poziţia a treia în Premier League, cu 66 de puncte, şi au nevoie de o victorie pentru a rămâne acolo până la finalul stagiunii. În urma lor sunt imediat Manchester United şi Liverpool.

De partea cealaltă, Brighton este cu siguranţă echipa de mijlocul clasamentului care a impresionat cel mai mult în actuala ediţie de Premier League.

Cu un parcurs inconstant în ultima perioadă, Brighton a dat lovitura runda trecută, când a învins-o pe Arsenal, scor 3-0, chiar pe Emirates, şi a dat o mână uriaşă de ajutor celor de la Manchester City în privinţa titlului.

Însă, pe lângă acest succes impresionant, nu trebuie uitat faptul că ”pescăruşii” au fost surclasaţi pe teren propriu de Everton (1-5) şi de Forest (1-3).

Meciul din tur, disputat în august, la Brighton, s-a terminat la egalitate, scor 0-0, dar acum sunt aşteptate goluri de ambele părţi.

Afla mai multe despre: premier leaguenewcastle brighton 

viewscnt
Articole similare