Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Dică, moment de sinceritate maximă: "Mama, săraca, vede tot şi suferă"

VIDEO | Nicolae Dică, moment de sinceritate maximă: "Mama, săraca, vede tot şi suferă"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a recunoscut, joi, la Telekom Sport, că familia sa este foarte afectată de ceea ce se vorbeşte despre el în spaţiul public. Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a precizat, însă, că s-a obişnuit cu această situaţie şi că încearcă să evite pe cât posibil să ia contact cu ce se scrie şi se vorbeşte despre el.

"Eu sunt genul de om care încearcă să se detaşeze de aceste lucruri. În ultimele opt-zece luni am încercat să văd cât mai puţine lucruri despre mine, să nu citesc presa, la televizor să nu văd toate emisiunile, pentru că încerc să mă concentrez pe munca pe care o am de făcut, să antrenez.

Sunt lucruri pe care mi le mai spun anumite persoane. Mama vede toate emisiunile, vede tot. De multe ori îi mai şi spun să nu-mi mai spună tot ce se discută pe la televizor.

Ea, săraca, suferă, pentru că aşa sunt părinţii, dar eu sunt puternic, trec peste momente dificile. Atunci când m-am apucat de această carieră, ştiam că nu va fi numai lapte şi miere întotdeauna şi că vor fi şi astfel de momente.

De exemplu, anul trecut s-a spus că dacă voi pierde la CFR, o să fiu dat afară. A venit meciul retur, la fel. Acum, când am jucat la CFR, la fel. La fiecare meci mai important se spune că o să fiu dat afară. Aşa se spune şi acum, dar eu sunt încrezător", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicafcsbafirmatii 

viewscnt
Articole similare