You are here:

VIDEO | Nistor a sărit de pe şine: „Cred şi mai sus, nu numai play-off-ul”. Ce spune despre colaborarea cu Rednic

VIDEO | Nistor a sărit de pe şine: „Cred şi mai sus, nu numai play-off-ul”. Ce spune despre colaborarea cu Rednic

Dinamo București

Comentarii

Dinamo stă prost în clasament şi nu-şi mai permite paşi greşiţi. Jucătorii lui Mircea Rednic speră, însă, ca partida din deplasare cu Chiajna să fie declicul care s-o readucă pe Dinamo pe linia de plutire.

„A fost destul de greu, din păcate nu am reuşit să câştigăm, eu cred că am făcut repriza a doua un joc destul de bun şi cred că meritam această victorie. Sperăm ca la meciul de luni să reuşim acest lucru”, a spus Nistor la o conferinţă de presă.

Despre Rednic: ”Din punctul meu de vedere este un antrenor foarte bun, nu îl cunosc prea bine, încă nu am apucat să îl cunosc destul de bine, nu am avut niciodată ocazia să lucrez cu dânsul dar din câte am auzit cred că va scoate Dinamo de unde este la ora actuală”, a mai spus Nistor.

Find întrebat dacă crede că Dinamo poate ajunge în play-off sezonul acesta Nistor a răspuns: ”Eu unul cred. Cred şi mai sus, nu numai play off-ul. Şi sperăm ca la meciul de luni să câştigăm. Mai sus de play-off ce poate să însemne?” Crezi în titlu? ”Bineînţeles. Eu sunt convins că dacă vom trece de aceste două meciuri, cu Chiajna şi Voluntari, alta va fi faţa echipei şi alta va fi situaţia”, a spus Nistor.

Afla mai multe despre: nistordinamo 

viewscnt
Articole similare