You are here:

VIDEO | Oficialii LPF au dezvăluit data în care ar putea începe noul sezon din Liga 1. Când se joacă Astra - U Craiova

VIDEO | Oficialii LPF au dezvăluit data în care ar putea începe noul sezon din Liga 1. Când se joacă Astra - U Craiova

Superliga

Comentarii

Pandemia de coronavirus amână finalul de campionat din Liga I. Din cauza numeroaselor cazuri de îmbolnăviri, play-out-ul s-ar putea întinde până după jumătatea lunii august.

UPDATE | U Craiova a anunţat că meciul cu Astra va avea loc vineri: "În urma discuţiilor purtate astăzi la sediul LPF, s-a hotărât programarea meciului cu Astra în cursul zilei de mâine. Salutăm această decizie pentru că ne dorim ca acest campionat să se joace pe teren", au transmis oltenii. 


De altfel, după ce a fost amânat, din cauza unui caz de COVID-19 descoperit în lotul Astrei, meciul giurgiuvenilor cu Universitatea Craiova s-ar putea disputa chiar vineri seara.

"Am stabilit ca obiectivul nostru e să disputăm cele 268 de jocuri programate conform programului iniţial şi înţelegerii cu partenerii media, asta înseamnă că pentru a putea juca toate meciurile lui Dinamo e nevoie de extinderea termenului de finalizare a play-out-ului la data de 18 august 2020, urmând ca barajul să se joace pe 21 august.  Vom înainta această propunere către FRF, decizia finală îi aparţine CEX-ului sau Comitetului de Urgenţă. Vom vedea ce decizie vor lua cu privire la acest aspect. 

În ce priveşte situaţia Astrei, azi se vor testa atât prima echipă, cât şi a doua, după care se vor testa şi mâine a doua oară, iar în situaţia în care vor fi două teste negative, e posibil să vedem meciul programat mâine seară" , a declarat Justin Ştefan.

Iar în ceea ce priveşte sezonul următor, secretarul general al LPF a oferit o posibilă dată de start pentru Liga I: "Există o discuţie, dar în momentul de faţă rămânem pe 22 august. Încercăm să-l amânăm pentru 29 august, dar trebuie să discutăm cu deţinătorii de drepturi TV".

Afla mai multe despre: liga 1astra 

viewscnt
Articole similare