Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Olimpiu Moruţan, înger şi demon pentru Ankaragucu în deplasarea de la Adana

VIDEO | Olimpiu Moruţan, înger şi demon pentru Ankaragucu în deplasarea de la Adana
Comentarii

Adana Demirspor şi Ankaragucu au terminat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă, într-o partidă din etapa a 21-a din prima ligă a Turciei.

Mijlocaşul român Olimpiu Moruţan a fost titular la oaspeţii de la Ankaragucu şi a făcut din nou un meci solid.

Olimpiu Moruţan, din nou în prim-plan

Olimpiu Moruţan pare să-şi fi găsit liniştea la Ankaragucu. A fost din nou titular în campionat, pentru a 16-a oară, şi s-a aflat din nou la baza celor mai periculoase acţiune ale echipei sale.

Prima dată, în minutul 10, când şi-a făcut paşii greşit. A încercat să reia o minge din cădere, cu poarta goală, însă, cumva, mingea a ajuns sub el, iar portarul advers s-a replicat în ultimul moment şi a reţinut.

Apoi, în minutul 61, Olimpiu Moruţan a fost luat ”cu fulgi cu tot” la marginea careului mare, iar echipa sa a beneficiat de o lovitură liberă. Brazilianul Pedrinho a tras, iar balonul s-a oprit în plasă: 1-1!

Aşadar, chiar dacă nu a reuşit să marcheze sau să pase decisiv, Olimpiu a arătat determinare şi mare poftă de joc, ceea ce nu poate decât să-l mulţumească pe selecţionerul României, Edi Iordănescu, în privinţa Campionatului European din vară.

În urma acestui rezultat, Ankaragucu a urcat pe locul 11, cu 25 de puncte, în timp ce Adana Demirspor a urcat pe locul 6, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: morutanadana demirsporankaragucu 

viewscnt
Articole similare