Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Orange România îmbină inovaţia şi arta într-un show inedit în Piaţa George Enescu din Bucureşti, între 20-22 mai

VIDEO | Orange România îmbină inovaţia şi arta într-un show inedit în Piaţa George Enescu din Bucureşti, între 20-22 mai

Special

Comentarii

Orange România organizează în perioada 20-22 mai 2022, în Piaţa George Enescu din Bucureşti, un eveniment inedit, cu acces gratuit, în care inovaţia şi arta sunt elementele centrale. Pasionaţii de tehnologie, dar nu numai, se vor putea bucura de experienţe VR şi vor putea să devină pentru câteva minute piloţi de raliu. Totodată, în cadrul evenimentului, Orchestra Simfonică Bucureşti va susţine un concert live.

Orange Expo, spectacol fără limite

Alexandru Filip, specialist senior eveniment şi sponsorizări la Orange România, dar şi pilot de raliu, ne-a vorbit despre experienţa pe care o pot trăi cei care vor vizita expoziţia din Piaţa George Enescu. Declaraţia poate fi urmărită în video-ul ataşat.

Pentru că Orange a devenit mai mare, bucureştenii, dar nu numai, sunt invitaţi să ia parte la un spectacol fără limite. Până duminică, pasionaţii de raliu au la dispoziţie zona Orange Expo, unde pot să trăiască o altfel de experienţă pe circuit. Prin intermediul reţelei 5 G Orange, şoferi experimentaţi sau amatori de adrenalină pot conduce de la distanţă.

În acelaşi timp, în cadrul Orange Expo, participanţii vor putea alege să viziteze, cu ajutorul realităţii virtuale, Catedrala Notre Dame din Paris şi să descopere acest simbol parizian şi emblematic monument de arhitectură gotică, aşa cum arăta înainte de 2019, sau să conducă de la distanţă, prin intermediul reţelei 5G, o maşină pe un circuit din Franţa.

Tehnologia şi arta vor da viaţă unui conţinut 3D special realizat pentru acest eveniment, cu care spectatorii vor putea interacţiona prin intermediul unei instalaţii video.

Spectacolul este completat de reprezentaţii artistice stradale, iar în zilele de 20 şi 21 mai, Orchestra Simfonică Bucureşti a susţinut un concert live de muzică clasică, cu celebra lucrare ”Anotimpurile” a lui Antonio Vivaldi. 

Afla mai multe despre: orange românia 

viewscnt
Articole similare