Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ovidiu Hoban l-a scos din sărite pe Dan Petrescu! Cei doi s-au certat chiar după meciul cu Rapid. Ce au surprins camerele de filmat din Gruia

VIDEO Ovidiu Hoban l-a scos din sărite pe Dan Petrescu! Cei doi s-au certat chiar după meciul cu Rapid. Ce au surprins camerele de filmat din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a obţinut, sâmbătă seara, prima victorie a sezonului, învingând cu emoţii, scor 1-0 (1-0), echipa Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

VIDEO Ovidiu Hoban l-a scos din sărite pe Dan Petrescu! Ce au surprins camerele de filmat din Gruia

Într-un meci desfăşurat pe stadionul din Gruia, CFR Cluj a deschis scorul prin Yuri, care a înscris în minutul 17, din pasa lui Petrila. A fost unicul gol al meciului.

Rapid a primit un penalty în minutul 4 al prelungirilor, după ce arbitrul Sebastian Colţescu a consultat tehnologia VAR la un henţ al lui Hoban. Albu a executat lovitura de la 11 m, dar portarul clujenilor, Cristian Bălgrădean, a apărat.

Ovidiu Hoban l-a scos din sărite pe Dan Petrescu după ce a comis henţul pe final de partidă! La finalul partidei, antrenorul a răbufnit la adresa jucătorului. Petrescu a fost calmat cu greu de staff şi jucători.

VIDEO cu momentul:

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Bălgrădean - Braun, Kolinger, Yuri, Camora - C. Deac (A. Păun 88’), Muhar (Hoban 88’), Bordeianu – Jefte Betancor (Yeboah 63’), Dugandzic (Debeljuh 73’), Petrila. Antrenor: Dan Petrescu.

Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache (Fl. Ştefan 31’), D. Grigore, P. Iacob, J. Morais - Pănoiu, Crepulja, Al. Albu, V. Costache – Vojtus (Romario Moise 12’; Al. Ioniţă 38’), A. Ciobanu. Antrenor: Adrian Mutu

Petrescu, sigur că a scăpat de ghinion: "Să se ferească toţi de noi. O să fim de neoprit, aşa simt"

Flash-interviul de după victoria cu Rapid, 1-0, l-a găsit pe Dan Petrescu "eliberat" de stresul faptului că nu a câştigat niciun meci din primele trei ale noului sezon. "Bursucul" e sigur că ghinionul s-a rupt, de acum, iar campioana României va fi din nou de neoprit.

„Antrenez de vreo 23 de ani, dar ce s-a întâmplat în ultimele 4 meciuri la CFR nu mi s-a mai întâmplat. Armenii n-au avut niciun şut 179 de minute. Când iei un gol ca ăla... Cu Sepsi a fost la fel. Acum se terminase meciul şi a venit faza penalty-ului. E clar că a fost, e bine că avem VAR.

Bălgrădean a scos o minge fantastică, dar din momentul ăsta s-a întors norocul. O să fim de neoprit, aşa simt! Să se ferească toţi din calea noastră.

Nu le transmit niciodată jucătorilor să ne oprim, dar poate jucătorii nu se simt bine, poate au probleme fizice. Am schimbat toată echipa. Doar Camora şi Deac joacă mereu, v-aţi obişnuit cu asta. O victorie incredibilă, superbă, de moral. Toţi merită felicitări!

Sunt convins că a fost bine aşa. Se va întoarce norocul spre noi. De acum dăm gol la fiecare şut, iar ceilalţi vor da câte trei bare”, a spus Dan Petrescu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuovidiu hoban 

viewscnt
Articole similare