Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pierdere grea pentru Rapid. Cum a reacţionat Mutu când l-a văzut pe Albu întins pe gazon

VIDEO | Pierdere grea pentru Rapid. Cum a reacţionat Mutu când l-a văzut pe Albu întins pe gazon

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-2, un meci din Superligă, în care gazdele au fost conduse cu 2-0 în minutul 19.

VIDEO | Pierdere grea pentru Rapid. Cum a reacţionat Mutu când l-a văzut pe Albu întins pe gazon 

Craiova a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat în minutul 5, de Creţu, din pasa lui Rivaldinho. În minutul 19 Rivaldinho a trimis la Baiaram, care a înscris pentru 2-0. Albu a redus din diferenţă, din pasa lui Săpunaru, în minutul 24, iar gazdele au egalat prin Dugandzic, în minutul 72.

Albu a fost înlocuit în minutul 58 al partidei, după ce a avut probleme musculare. Adi Mutu şi-a dat seama de gravitatea situaţiei. ”Briliantul” şi-a pus mâinile în cap când a fost nevoit să facă schimbare.

Video cu momentul:

Ce a spus Mutu după meci:

”Am început timoraţi, s-a simţit presiunea care este asupra noastră după ultimele înfrângeri. În prima jumătate de oră, Craiova a găsit spaţiile necesare pentru a crea două ocazii şi a înscrie. Repriza a doua am dominat.

Azi am arătat tărie de caracter, să revenim de la 0-2, să terminăm meciul în atac. Mi-a plăcut toată echipa, şi Pănoiu, de aceea cred că este o nedreptate că nu e convocat la tineret. Despre greşelile din apărare, ce să spun? Jocul greşeala aşteaptă şi e normal dacă nu sunt execuţii spectaculoase, atunci marchezi din greşeala unui adversar. E bine venită pauza, pentru că avem şapte jucători cu probleme. Avem câteva zile libere, apoi o să facem antrenamente să ne punem la punct”, a declarat Adrian Mutu.

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-2, un meci în care gazdele au fost conduse cu 2-0 în minutul 19.

Au evoluat următoarele echipe:

  • RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, F. Ştefan - Kait, Albu (A. Ciobanu 61), Pănoiu – Sefer (Luckassen 46), Dugandzic, Ioniţă. ANTRENOR: Adrian Mutu
  • CSU CRAIOVA: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu - Vătăjelu, Creţu, Căpăţînă, Nistor, Bancu (Martic 78) – Rivaldinho (Cîmpanu 90), Baiaram (Găman 66). ANTRENOR: Mirel Rădoi

”Indolenţa, simulările şi kilogramele în plus nu sunt acceptate”. Mirel Rădoi a ”explodat” la adresa vedetelor scoase din lot. Motivele condamnării ”celor 4”: ”Nu stau să mă rog de nimeni”

Afla mai multe despre: albuadi muturapid 

viewscnt
Articole similare