Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pigliacelli a vorbit despre scandalurile purtate cu Piţurcă şi cu suporterii Craiovei: "Eu încă declar dragoste eternă"

VIDEO | Pigliacelli a vorbit despre scandalurile purtate cu Piţurcă şi cu suporterii Craiovei: "Eu încă declar dragoste eternă"
Comentarii

Universitatea Craiova a plecat spre stagiul de pregătire din Antalya cu Papură antrenor, iar în lot s-a regăsit şi Mirko Pigliacelli. Portarul italian a avut nenumărate conflicte cu Victor Piţurcă, iar acum fanii au anunţat, prin intermediul unui comunicat, că Pigliacelli nu mai are ce căuta echipă.

"Am văzut ce s-a întâmplat la zid. Cred că sunt chestii care se întâmplă la fotbal. Eu nu am avut nici o problemă cu Mister şi cred că atunci când toată lumea va şti ce s-a întâmplat cu adevărat, sigur nu se va mai gândi aşa. Pentru că nu am făcut ce am văzut în presă.

Eu declar dragoste eternă şi cred că, dacă toată lumea va şti adevărul cum este adevărul, sigur va fi din nou la fel. Nu am plecat din cantonament, absolut deloc. Am stat, am făcut tot ce a zis Mister că trebuie să facem. Am făcut antrenament, mi-a zis că nu joc, am acceptat. Nu m-a trimis pe bancă, m-a trimis direct în tribună. M-am dus în tribună. După m-a trimis la echipa a doua, am fost două săptămâni la echipa a doua şi m-am antrenat cu echipa a doua şi cu domnul Adi.

Şi după m-am întors la echipa mare şi m-a trimis în vacanţă. Şi după, normal, un club îţi spune că trebuie să mergi în vacanţă ca echipa a doua, am mers. Eu iubesc clubul, iubesc Craiova. Eu cred că încă avem şanse mari de a luat titlul, avem sigur meciuri dificile şi situaţia din clasament nu e dezastruoasă, suntem pe locul 4 şi lucrăm pentru a intra pe teren cum trebuie, ca o echipă" , a declarat Mirko Pigliacelli.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare