Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Porto - Arsenal 1-0. ”Dragonii” obţin o victorie dramatică! Lusitanii au dat lovitura în prelungiri. ”Tuntarii”, misiune dificilă în retur

 VIDEO | Porto - Arsenal 1-0. ”Dragonii” obţin o victorie dramatică! Lusitanii au dat lovitura în prelungiri. ”Tuntarii”, misiune dificilă în retur
Comentarii

Porto a învins-o pe Arsenal cu 1-0, la capătul unui meci în care ”Tunarii” nu şi-au creat multe ocazii. Galeno a dat lovitura la una dintre ultimele faze ale meciului prin ”bijuteria” lui Galeno.

VIDEO | Porto - Arsenal 1-0 ( Galeno 90+4)


Min 90+6. Meciul s-a terminat, scor 1-0.

Min 90+4. GOOOOOOOOOOOOOOL PORTOOOOOOOOOOOOOO! Galeno dă lovitura în al patrulea minut de prelungire cu un şut fabulos din afara careului.

Min. 56 Trossard ratează o şansă importantă pentru Arsenal. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min 45+2. Prima repriză s-a terminat, scor 0-0.

Min. 39 Tot Porto rămâne periculoasă. 

Min. 38 Porto ratează deschiderea scorului. 

Min 22: Galeno ratează o ocazie uriaşă pentru Porto! Brazilianul şutează în bară din aproximativ şapte metri, mingea ricoşează înapoi la fotbalistul lui Porto, care şutează lângă poartă dintr-o poziţie facilă.

Min 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Porto: Diogo Costa - Joao Mario, Otavio, Pepe, Wendell - Varela, Nico Gonzalez, Pepe - Francisco Conceicao, Evanilson, Galeno
  • Rezerve: Claudio Ramos, Fabio Cardoso, Eustaquio, Grujic, Sanchez, Jaime, Namaso, Andre Franco, Romario Baro, Toni Martinez, Goncalo Borges, Ze Pedro
  • Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Kiwior - Rice, Odegaard, Trossard - Saka, Havertz, Martinelli
  • Rezerve: Ramsdale, Hein, Smith Rowe, Nketiah, Cedric, Jorginho, Fabio Vieira, Nelson, Elneny, Nwaneri, Sweet, Heaven

Meciul dintre Porto şi Arsenal este cel de-al doilea al zilei de miercuri, ultima din manşa întâi a optimilor de finală din Liga Campionilor. Celălalt este Napoli - Barcelona.

Porto a terminat pe locul 2 grupa H, după Barcelona şi în faţa lui Şahtior şi a lui Antwerp, în timp ce Arsenal şi-a câştigat grupa B, una cu PSV, Lens şi Sevilla.

În ceea ce priveşte întrecerile interne, situaţia este asemănătoare pentru cele două. Porto ocupă locul 3 în campionatul Portugaliei, cu 48 de puncte după 22 de runde.

Arsenal este şi ea a treia în Premier League, cu 55 de puncte acumulate în 25 de etape disputate, în urma lui Liverpool şi Manchester City.

Ultima oară, cele două combatante s-au întâlnit tot în optimile de finală din Liga Campionilor, în sezonul 2009-2010. A fost o victorie pentru Porto în turul din Portugalia (2-1), dar Arsenal s-a impus categoric (5-0) în returul de pe Emirates.

Trupa lui Mikel Arteta vine la Porto într-o formă de zile mari. ”Tunarii” tocmai ce le-au administrat nişte eşecuri istorice, de ţinut minte, lui West Ham (6-0) şi Burnley (5-0), ambele în deplasare.

Astfel că rămâne de văzut cum vor reuşi ”dragonii” portughezi să facă faţă ”tunurilor” londoneze în confruntarea de pe Dragao. Cert este că duelul de la Porto promite spectacol şi goluri multe.

Returul va avea loc marţi, 12 martie, tot de la ora 22:00, pe Emirates din Londra.

Afla mai multe despre: porto arsenalliga campionilorportoarsenal 

viewscnt
Articole similare