Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drăguşin a ales-o pe Tottenham, dar tot nu ”scapă” de Bayern. Planul celor două cluburi pentru vara acestui an

Drăguşin a ales-o pe Tottenham, dar tot nu ”scapă” de Bayern. Planul celor două cluburi pentru vara acestui an

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (22 de ani) a fost subiectul unui transfer foarte important în această iarnă. Fundaşul român a semnat cu Tottenham în dauna celor de la Bayern Munchen.

Bayern, ”coşmarul” lui Drăguşin. Românul, faţă în faţă cu gigantul din Munchen

Radu Drăguşin este cel mai la modă fotbalist român. În această iarnă, fundaşul central a prins un transfer extrem de important în carieră şi s-a alăturat celor de la Tottenham.

Formaţia londoneză a plătit până la 30 de milioane de euro celor de la Genoa în schimbul internaţionalului român de 22 de ani.

Dar până să-şi dea acordul pentru mutarea la Tottenham, Drăguşin a fost contactat şi de cei de la Bayern Munchen, formaţie care îl dorea şi ea pe tânărul jucător.

Totuşi, pentru el a contat mai mult dorinţa de a juca în Premier League decât să ajungă la gigantul bavarez, campioana ultimelor 11 sezoane din Bundesliga.

Iar, cel puţin pentru moment, pare că a luat decizia corectă. Deşi nu evoluează foarte mult la Spurs, Bayern este într-o criză profundă de rezultate, având o serie de trei eşecuri la rând, iar titlul în Germania este ca şi pierdut în faţa lui Bayer Leverkusen.

Dar chiar dacă nu a mai ajuns la Munchen, Drăguşin tot se va întâlni cu Bayern, de această dată ca adversar. Tottenham va juca un meci amical împotriva formaţiei germane în august 2024, într-un cantonament pe care ambele echipe îl vor desfăşura în Coreea de Sud, potrivit Football London.

Până în momentul de faţă, Radu Drăguşin a jucat în trei partide pentru Tottenham, toate în Premier League.

Afla mai multe despre: radu dragusinpremier leaguetottenhambayern munchenbundesligastranieri 

viewscnt
Articole similare