Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primul gest făcut de Messi, pe teren, imediat după ce a cucerit Cupa Mondială. Surprins, Balonul de Aur al turneului a izbucnit în lacrimi

VIDEO | Primul gest făcut de Messi, pe teren, imediat după ce a cucerit Cupa Mondială. Surprins, Balonul de Aur al turneului a izbucnit în lacrimi

Cupa Mondială

Comentarii

Lionel Messi (36 de ani) a cucerit şi ultimul trofeu care îi lipsea din carieră. Căpitanul Argentinei a triumfat la Cupa Mondială 2022, după ce a contribuit decisiv şi în finala cu Franţa. La final, a fost surprins şi a izbucnit în lacrimi.

Primul gest făcut de Messi, pe teren, imediat după ce a cucerit Cupa Mondială. Surprins, Balonul de Aur al turneului a izbucnit în lacrimi | VIDEO

Lionel Messi a avut un Campionat Mondial de vis în Qatar. A cucerit singurul trofeu care îi lipsea din palmares şi a fost numit cel mai bun jucător al turneului, distincţie pe care o primise şi în 2014.

În marea finală de pe Stadionul Lusail, Argentina a învins-o pe Franţa, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), şi a cucerit a treia Cupă Mondială din istorie.

Messi a contribuit din plin. A dat două goluri în cele 120 de minute efective de joc şi a tranformat cu sânge rece şi primul penalty din seria de lovituri de departajare.

Imediat după golul marcat de Montiel, a izbucnit sărbătoarea pe teren şi în tribune. Messi a fost întâmpinat de mama sa, care a ajuns pe gazon cât de repede a putut pentru a-şi îmbrăţisa fiul proaspăt campion.

Fotbalistul a fost cuprins de emoţie pură, a izbucnit în lacrimi şi i-a răspuns imediat la gest.

Ceea ce a urmat a fost o îmbrăţişare lungă şi bine meritată între cel mai bun fotbalist din istorie şi cea care i-a dat naştere, în urmă cu 35 de ani şi jumăte, în oraşul argentinian Rosario.

Afla mai multe despre: messiargentinacm 2022 

viewscnt
Articole similare