Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răsfăţ la Marele Premiu din Miami. Piscine şi iahturi montate chiar lângă pistă şi petreceri pline de lux

VIDEO | Răsfăţ la Marele Premiu din Miami. Piscine şi iahturi montate chiar lângă pistă şi petreceri pline de lux

Formula 1

Comentarii

Grandoarea organizării Grand Prix-ului din Miami ameninţă în SUA supremaţia Super Bowl în materie de spectacol şi interes. Cursa din Miami va fi live pe Orange Sport 1, diseară, de la 22:30.

Începând cu acest an, SUA va avea pe teritoriul său două Grand Prix-uri de Formula 1. După circuitul in Austin, Texas, Miami găzduieşte pentru prima dată în istorie o etapă din Formula 1.

Şi ceea ce au reuşit să facă organizatorii din Formula 1 Miami Grand Prix este spectaculos şi evenimentul va candida la cele mai sclipitoare momente din sport, din acest an.

Piscine şi iahturi pe marginea pistei. Cât costă cel mai scump bilet

Organizatorii Marelui Premiu din Miami au reuşit să satisfacă din plin cultura pe care americanii o au pentru sport. Dincolo de calificări şi cursa în sine, în jurul circuitului au loc tot felul de evenimente dedicate fanilor, care aduc încasări uriaşe.

Lângă circuit a fost amenajat inclusiv un port artificial, cu o suprafaţă care imită apa. Aici au fost instalate 10 iahturi reale, din care cei mai mai darnici dintre spectatori pot urmări cursa.

Preţurile pentru un astfel de privilegiu pornesc de la 9.500 de dolari - pentru un permis de 4 persoane şi urcă până la 38.000 de dolari. Înainte de cursă, în aceste iahturi au loc petreceri organizate de cei care au închiriat ambarcaţiunile.

Există însă opţiuni şi pentru cei care vor să urmărească întrecerea de lângă piscină. Aceştia trebuie să achite aproape 14.000 de dolari doar pentru ziua cursei.

Pentru Paddock Club, preţurile urcă până la 18.900 de dolari. Există însă tichete şi pentru cei care nu sunt atât de pretenţioşi. Cel mai ieftin bilet costă 580 de dolari, însă nu oferă o vizibilitate la fel de spectaculoasă.

În ciuda preţurilor la bilete, pe care americanii le compară cu cele pentru Super Bowl, Formula 1 Miami Grand Prix a stârnit foarte mult interes. Este de aşteptat ca asistenţa pe cele 3 zile să depăşească 300.000 de suporteri. Sâmbătă, la calificări a asistat inclusiv Michelle Obama, dar şi alte staruri. 

”Nu am văzut niciodată un asemenea nivel de implicare a sponsorilor, atât de multe activităţi, atât de multe de solicitări de ospitalitate şi atât de multe de solicitări venite din partea celebrităţilor care vor să vadă Marele Premiu [...] Pentru mine seamănă foarte mult cu Super Bowl, care este cel mai mare eveniment al anului”, a spus mirat Zak Brown, CEO-ul McLaren.

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) va porni de pe prima poziţie a grilei în Miami Grand Prix, a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pentru Leclerc este al treilea pole position din acest sezon, după cele din Bahrain şi din Australia.

Pe locul doi în calificări s-a clasat Carlos Sainz (Ferrari), pe trei Max Verstappen (Red Bull Racing), pe patru Sergio Perez (Red Bull Racing), pe cinci Valtteri Bottas (Alfa Romeo), pe şase Lewis Hamilton (Mercedes), pe şapte Pierre Gasly (AlphaTauri), pe opt Lando Norris (McLaren), pe nouă Yuki Tsunoda (AlphaTauri) şi pe zece Lance Stroll (Aston Martin).

Afla mai multe despre: formula 1 

viewscnt
Articole similare