Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Lucescu, dezlănţuit la adresa arbitrajului, la ultimul meci al lui PAOK. Translatorul, pus în dificultate

VIDEO | Răzvan Lucescu, dezlănţuit la adresa arbitrajului, la ultimul meci al lui PAOK. Translatorul, pus în dificultate
Comentarii

Răzvan Lucescu (54 de ani) îşi continuă războiul cu arbitrii din Grecia. La ultima conferinţă de presă, tehnicianul român a fost mai nervos ca niciodată.

PAOK Salonic a remizat, sâmbătă, pe terenul celor de la Giannina, scor 0-0, formaţia la care evoluează atacantul român Claudiu Bălan.

Răzvan Lucescu, după remiza cu Giannina: ”Fotbalul este făcut cu reguli”

Răzvan Lucescu a reclamat faptul că echipa sa nu a beneficiat de ajutorul VAR-ului în partidele cu Giannina (0-0) şi Asteras Tripolis (2-2), iar PAOK pierdut patru puncte extrem de importante în economia luptei la titlu.

  • În acest moment, PAOK este pe locul 4, cu 48 de puncte, la şapte puncte în spatele liderului Panathinaikos.

Antrenorul român a fost un car de nervi după meciul cu Giannina şi chiar a folosit câte expresii cu care şi-a pus în dificultate translatorii.

Băieţi, e foarte simplu, VAR e aici să corecteze erorile. Până acum, VAR în Grecia există doar ca să o f**ă pe PAOK. Scuze, asta e situaţia, fotbalul e făcut cu reguli, deci dacă e penalty, e penalty, dacă e ofsaid, e ofsaid, dar nu şi pentru noi, nu există penalty, nu există ofsaid.

Avem 4 puncte în ultimele trei meciuri. Trebuie respectat, ăsta e fotbalul, acestea sunt regulile, în Grecia e alt fotbal. Fotbalul, regulile nu sunt respectate când e vorba despre PAOK, să o ia dracu pe PAOK (n.r. - F**k PAOK). Singura ţară în care titlul de campioană a fost furat şi dat altei echipe, din Europa e singura, nu ştiu în lume. Ce înseamnă un ofsaid, un penalty?

Poate ar trebui să îl aducem pe Superman aici, noi nu suntem Superman, suntem jucători de fotbal normali, încercăm să jucăm, uneori reuşim să jucăm bine, alteori nu reuşim. Respectând regulile simple, poate am fi fost în altă situaţie acum”, a declarat Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă.

VIDEO: Răzvan Lucescu la conferinţa de presă, după meciul cu Giannina

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicgrecia 

viewscnt
Articole similare