Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele serii din La Liga. Barcelona, victorie la scor cu Sevilla, Real Madrid autoritar, remiză între Atletico Madrid şi Real Sociedad

VIDEO | Rezumatele serii din La Liga. Barcelona, victorie la scor cu Sevilla, Real Madrid autoritar, remiză între Atletico Madrid şi Real Sociedad

La Liga

Comentarii

Rezumatele serii din La Liga. Barcelona s-a impus categoric în derby-ul cu Sevilla, Real Madrid a câştigat duelul dintre formaţiile cu maxim de puncte după primele trei etape, iar Atletico Madrid a remizat cu Real Sociedad.

Sevilla - FC Barcelona 0-3

Barcelona a rezolvat din prima repriză derby-ul cu Sevilla. Raphina a deschis scorul, iar Lewandowski a făcut 2 la 0.

După pauză, Eric Garcia a dat primul său gol în tricoul Barcei.

Real Madrid - Betis 2-1

Realul îşi continuă parcursul perfect din La Liga. Are patru victorii din patru meciuri. Vinicius şi Rodrygo au marcat pentru galactici, care au trecut cu 2 la 1 de Betis.

Real Sociedad - Atletico Madrid 1-1

Atletico a plecat cu un punct de pe terenul lui Real Sociedad. Morata a dat două goluri, dar unul i-a fost anulat. Sadiq a stabilit rezultatul final, 1 la 1.

Astfel, după primele patru etape din La Liga, Real Madrid este lider, cu 12 puncte din tot atâtea posibile, FC Barcelona o urmează cu zece puncte, iar podiumul este completat de Real Betis, cu nouă puncte. Atletico este pe şase, cu şapte puncte.

La subsol, Getafe, Valladolid şi Cadiz ocupă ultimele trei poziţii din Primera Division, primele două având însă un meci în minus.

Afla mai multe despre: laliga 

viewscnt
Articole similare