Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Premier League! Chelsea - Crystal Palace 1-0. Titlul nu mai e doar un vis pentru Arsenal după victoria cu Tottenham

VIDEO | Rezumatele zilei din Premier League! Chelsea - Crystal Palace 1-0. Titlul nu mai e doar un vis pentru Arsenal după victoria cu Tottenham

Premier League

Comentarii

Rezumatele zilei din Premier League.

Chelsea - Crystal Palace 1-0

S-a făcut linişte pe Stamford Bridge înainte de Chelsea Crystal Palace. Terry, Hasselbank şi alte legende ale albaştrilor l-au comemorat pe Vialli, iar jucătorii au îmbracat la încălzire tricouri cu fostul mare atacant. Chelsea s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Albaştrii au dominat partida cu Crystal Palace, dar golul nu a venit în prima repriza. Havertz a pus capul după pauză pentru 1-0, apoi a ratat o ocazie imensă. Palace s-a apropiat de poarta lui Chelsea abia pe final, dar scorul a rămas neschimbat. Londonezii au obţinut primul succes din acest an.

Newcastle - Fulham 1-0

Sârbul Mitrovic a oferit faza etapei în Premier League. Şi-a dat cu stângul în dreptul de la 11 metri, iar Fulham a pierdut pe terenul lui Newcastle. Isak a marcat golul care o menţine oe echipa lui Eddie Howe pe locul al treilea.

Tottenham - Arsenal 0-2

Titlul nu mai e doar un vis pentru Arsenal. Tunarii au învins-o fără drept de apel pe rivala Tottenham şi au acum un avans de 8 puncte faţă de Manchester City. Echipa lui Arteta a tras toate gloanţele în primul act. Saka a provovat autogolul lui Lloris, apoi a creat reuşita lui Odegaard. Gazdele s-au trezit în repriza a doua, dar Kane şi Sessegnon nu l-au putut învinge pe Ramsdale. Arsenal nu are timp de relaxare. Urmează derby-ul cu United pe Emirates. 

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare