You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Cagliari a marcat incredibil în minutul 90+9 cu Salernitana, în meciul pentru evitarea retrogradării. Verona - Milan 1-3

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Cagliari a marcat incredibil în minutul 90+9 cu Salernitana, în meciul pentru evitarea retrogradării. Verona - Milan 1-3

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Verona - AC Milan 1-3

AC Milan rămâne pe primul loc şi după etapa a 36-a din Serie A, cu două puncte peste Inter. Jucătorii lui Pioli s-au aruncat în atac încă de la începutul meciului cu Verona, dar Krunic a ratat deschiderea scorului.

Golul a venit în poarta cealaltă: Faraoni a dus-o în avantaj pe Verona. Milan a fost salvată însă de Tonali. În ziua în care a împlinit 22 de ani, mijlocaşul a reuşit prima sa dublă din carieră.

A restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, iar în debutul părţii secunde, a marcat pentru 2 la 1. Scorul final a fost stabilit de Florenzi. Milan rămâne fără înfrângere în ultimele 14 etape din Serie A.

Spezia - Atalanta 1-3

Atalanta s-a impus spectaculos pe terenul Speziei şi rămâne în lupta pentru locurile europene. Echipa lui Gasperini a deschis scorul prin Muriel, după un sfert de oră de la start. Verde a egalat repede, după ce a plecat din propriul teren şi l-a păcălit şi pe Musso. Victoria s-a conturat în ultimele 20 de minute. 

Djimsiti a înscris cu capul pentru 2-1. Pasalic a închis tabela, iar în prelungiri a intrat şi Mihăilă, dar nu a mai avut timp să se remarce. Atalanta a urcat provizoriu pe şapte, la trei puncte de locul cinci, într-un final extrem de încins de sezon în Serie A.

Venezia - Bologna 4-3

Venezia şi Bologna au oferit un meci spectaculos. Gazdele au deschis scorul prin Henry. Codaşa Seriei A şi-a dublat repede avantajul: Kiyine a avut ceva emoţii. Mai întâi a ratat un penalty, dar a avut noroc şi a marcat până la urmă. Bologna şi-a revenit târziu. A redus din diferenţă chiar înainte de pauză. Orsolini a punctat pentru 2 - 1. 

În repriza secundă, oaspeţii au întors rezultatul. Arnautovic a restabilit egalitatea, iar Schouten a dus-o pe Bologna în avantaj. A fost o bucurie care nu a durat prea mult. Venezia a mai primit un penalty, iar Aramu nu a ratat. Când nimeni nu se mai aştepta, gazdele au dat lovitura: Johnsen i-a adus victoria Veneziei, care venea după zece înfrângeri consecutive. 

Salernitana - Cagliari 1-1

Salernitana lui Drăguşin a remizat în duelul suferinţei cu echipa lui Răzvan Marin, Cagliari. Oaspeţii au scos un punct în minutul nouă al prelungirilor. 

Marin a intrat pe teren după o oră de joc, la scorul de 0 - 0. În mai puţin de zece minute, a venit şi primul gol al meciului. Verdi a marcat din penalty. Condusă, echipa lui Marin a avut o şansă imensă. Grassi a luat la ţintă bara. Cagliari a egalat până la urmă, prin Giorgio Altare. 

Deocamdată, Salernitana e prima deasupra liniei, urmată de Cagliari, cu un punct în spate.

Afla mai multe despre: cagliariserie a 

viewscnt
Articole similare