You are here:

VIDEO | Rijeka - Corvinul 1-0. Hunedorenii părăsesc Europa League, dar continuă aventura în Conference. Ghinion teribil pentru trupa lui Maxim

VIDEO | Rijeka - Corvinul 1-0. Hunedorenii părăsesc Europa League, dar continuă aventura în Conference. Ghinion teribil pentru trupa lui Maxim
Comentarii

Corvinul a fost învinsă de Rijeka în returul din Croaţia, scor 0-1, la capătul unui meci în care hunedorenii au jucat admirabil. În minutul 76, Sergiu Buş a ratat un penalty. În turul trei Conference League, Corvinul o va întâlni pe Astana.

Rijeka - Corvinul 1-0 (Petrovic 12)

Echipele de start

  • Rijeka: Zlomislic - Smolcic, galesic, Radeljic, Cabraja - Selahi - Pasalic, Petrovic, Fruk, Jankovic - Ivanovic
  • Rezerve: Posavec, Djouahra, Obregon, E. Banda, Ilinković, Jakac, Butić, Babić, Bogojević, Rukavina, Majstorović
  • Corvinul: Lefter - Neacşa, Lică, Manolache, Velisar - Roger, Hrezdac, Ubbink - Lupu, Buş, Pîrvulescu
  • Rezerve: Blaga, Pop, Bradu, Hergheligiu, Predică, Grigore, Mitran, Gîrbiţă, Cărăruş, Chukwu, Câmpan, Chindris

Min 90+12. Meciul s-a terminat, scor 1-0.

Min 75. Sergiu Buş trimite peste poartă. Ce şansă ratează Corvinul!

Min 74. Penalty pentru Corvinul!  Zlomisic are o intervenţie hazardată şi îl loveşte în cap pe Hrezdac.

Min 60. Ocazie pentru Corvinul! Lupu şutează, însă Zlomisic este la post şi reţine.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+2. Prima repriză s-a terminat, scor 1-0.

Min 12. GOL Rijeka! Petrovic înţeapă balonul în poarta lui Lefter după un contraatac al croaţilor. Pasa lui Ivanovic din flancul drept a fost ideală, iar Rijeka preia conducerea.

Min 9. Croaţii ratează o nouă şansă imensă. Corvinul scapă din nou cu faţa curată.

Min 7. Ocazie uriaşă pentru Corvinul! Manolache reia cu capul peste poartă după un corner.

Min 5. Rijeka ratează prima şansă imensă de gol! Lefter respinge cu piciorul şutul lui Ivanovic. Croatul scăpase singur cu portarul hunedorean.

Min 1. A început meciul!


Corvinul Hunedoara a remizat cu Rijeka, scor 0-0, în prima manşă a turului secund preliminar de Europa League, iar meciul retur este programat joi, 1 august, de la ora 21:00, în Croaţia.

Dacă se califică, Corvinul va juca în turul 3 preliminar împotriva învingătoarei dintre Sheriff Tiraspol (Moldova) şi Elfsborg (Suedia)

Dacă ratează calificarea, Corvinul va fi „retrogradată” în Conference League, unde va întâlni câştigătoarea dintre Milsami (Moldova) şi Astana (Kazahstan).

„Când spui că joci cu o echipă de liga a 2-a, din start te crezi favorit şi e normal ca antrenorul lor să fie nemulţumit. La cum s-a desfăşurat jocul, nu cred că am arătat ca o echipă de Liga 2.

Nu avem nimic de pierdut. Trebuie să ne jucăm şansa, să jucăm un fotbal plăcut. Tot le spun băieţilor că fotbaliştii mari cam asta fac: transpun antrenamentul în joc. Nu e nicio teamă, nu ne mănâncă balaurii în meciurile oficiale. Vreau să fim mai încrezători în ceea ce putem da!

Eu simt că putem (n.r. să se califice în grupe). Cine nu ne lasă să visăm? Cine ne poate pune această piedică?”, a declarat Florin Maxim după Corvinul - NK Rijeka 0-0.

Afla mai multe despre: rijekacorvinul,  

viewscnt
Articole similare