adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene incredibile la meciul dintre U Cluj şi Rapid. Arbitrul partidei i-a spart buza lui Florin Ilie

VIDEO | Scene incredibile la meciul dintre U Cluj şi Rapid. Arbitrul partidei  i-a spart buza lui Florin Ilie

Superliga

Comentarii

Minutul 43, al meciului dintre Universitatea Cluj şi Rapid, a avut parte de un moment inedit.

În momentul în care,  arbitrul, Marian Barbu îi acorda lui Ovidiu Bic un cartonaş galben pentru un fault, centralul l-a lovit din inerţie pe Florin Ilie. Jucătorul ”studenţilor” era în spatele arbitrului, iar lovitura involuntară i-a spart buza. Ilie a fost nevoit să părăsească terenul pentru a primit îngrijiri medicale, deoarece sângera. Fundaşul Universităţii a putut continua meciul fără probleme.

Universitatea Cluj a remizat pe teren propriu, scor 0-0, împotriva lui Rapid. Giuleştenii sunt pe locul trei, cu 42 de puncte, în timp ce formaţia pregătitî de Ioan Ovidiu Sabău se află pe locul 13, cu 23 de puncte.

U Cluj - Rapid 0-0, în Superligă

Universitatea Cluj a terminat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid, în primul meci al etapei a 23-a din Superligă.

La Cluj, pe un teren imposibil şi pe o vreme foarte rece, cel mai important moment al primei reprize a fost atunci când arbitrul Marian Barbu, vrând să arate cartonaşul galben lui Bic, l-a accidentat involuntar pe clujeanul Florin Ilie. Jucătorul a avut buza spartă, a ieşit la marginea terenului pentru îngrijiri medicale şi a revenit în joc.

În minutul 66 Universitatea Cluj a crut o lovitură de pedeapsă pentru un contact în careul rapidist între Onea şi Oancea, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Partida s-a încheiat fără gol marcat, 0-0. Rapidul are 42 de puncte şi se află pe locul al treilea în clasament. Universitatea Cluj se află pe locul 13, cu 23 de puncte.

U CLUJ: Iliev - Fl. Ilie, Miron, Simion - Vlădoiu, Bic (I. Filip 64), Remacle (Jose Gomes 90+2), Oancea - Chipciu, I. Stoica (Haită 58), Fulop (Ad. Bălan 65). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Kait (Costache 46), Albu - Emmers, Dugandzic (Luckassen 87), Ioniţă (Sefer 88). ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: Bic 43, Oancea 50, Vlădoiu 90+1, Chipciu 90+5 / Junior Morais 14, Albu 90+2

Arbitri: Marian Barbu - Ciprian Florin Danşa, Imre-Laszlo Bucsi – Szabolcs Kovacs

Arbitri VAR: Radu Petrescu Radu - Vlad Bârleanu

Observator: Marcel Savaniu

 

viewscnt
Articole similare