Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene incredibile la Paris. Directorul tehnic al lui PSG a intrat pe teren şi le-a dat indicaţii lui Messi&Co

VIDEO | Scene incredibile la Paris. Directorul tehnic al lui PSG a intrat pe teren şi le-a dat indicaţii lui Messi&Co

Ligue 1

Comentarii

Luis Campos a oferit un moment inedit, în timpul meciului dintre PSG şi Lille.

În minul 75 al partidei, la scorul de 3-2 pentru oaspeţi, lusitanul Luis Campos a coborât din lojă şi a fost surpins pe marginea terenului, oferind indicaţii jucătorilor din teren, cu toate că, antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, era în spatele său. Indicaţiile directorului tehnic al parizienilor s-au dovedit a fi utile, deoarece campioana Franţei a revenit senzaţional, şi s-a impus cu 4-3.

VIDEO cu indicaţiile oferite de Luis Campos

În vârstă de 58 de ani, Luis Campos este director tehnic la Paris din vara anului trecut şi are contract cu parizienii până în vara lui 2025. Acesta a avut aceeaşi funcţie şi la Celta Vigo, Galatasaray, Lille şi Monaco. Ca antrenor, portughezul le-a pregătit pe Leiria, Esposende, Aves, Leca, Penafiel, Gil Vincente, Varzim, Vitoria Setubal şi Beira-Mar.

Graţie acestui succes, PSG şi-a consolidat poziţia de lider, în Ligue 1. Campioana Franţei are 57 de puncte, cu şapte mai multe decât OM, ocupanta locului secund. De cealaltă parte,  Lille se află pe locul şase, în afara poziţiilor de cupă europeană.

 

 

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare