You are here:

VIDEO | Scene şocante la un meci din Argeş. Un jucător furios a sărit cu pumnii asupra unui adversar

VIDEO | Scene şocante la un meci din Argeş. Un jucător furios a sărit cu pumnii asupra unui adversar

Fotbal intern

Comentarii

Incidente grave la finalul unei partide de fotbal din ultima liga din Arges. Un jucător a sărit asupra altuia cu pumnii şi puţin a lipsit ca totul să nu degenereze într-o bătaie generală. Astfel de incidente sunt din ce în ce mai frecvente la meciuri de fotbal din ultimele eşaloane.

La meciul dintre Partizanul Vlădeşti şi AS Cetăţeni, campionatul Judetean din Arges, în ultimul minut de joc, la scorul de 2-1, jucătorul gazdelor Gigel Marian Boanţă, unul dintre cei mai buni de pe teren, a avut un exces de furie la adresa unui jucător advers şi s-a năpustit asupra lui, lovindu-l în plină figură cu pumnii.

Conflictul a fost la un pas să degenereze într-o bătaie generală, însă, până la urmă, spiritele s-au calmat şi jocul s-a reluat, cu toate că jucătorii din Cetăţeni au vrut la un moment dat să părăsească terenul de joc în semn de protest faţă de actele de huliganism ale jucătorilor gazdă.

Trebuie spus ca şi fratele jucătorului violent este un cunoscut al Comisiei de Disciplină. El a primit cartonaş roşu pentru un fault grosolan, fiind suspendat două etape, pentru ca, la primul joc după ispăşirea pedepsei, să fie eliminat pentru injurii şi suspendat.

Afla mai multe despre: arges 

viewscnt
Articole similare