Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică a făcut spectacol după victoria dramatică de aseară: "Dumnezeu face dreptate. Când se bate un Fiat cu un Mercedes ..."

VIDEO | Şumudică a făcut spectacol după victoria dramatică de aseară: "Dumnezeu face dreptate. Când se bate un Fiat cu un Mercedes ..."
Comentarii

Imediat după victoria obţinută de echipa sa, Al Shabab, în minutele de prelungiri ale meciului cu Al Qadisiya, Marius Şumudică a făcut spectacol şi la interviuri. Antrenorul român a vorbit în portugheză şi a explicat care sunt diferenţele între echipa sa şi cluburile puternice din Arabia Saudită.

"Normal că am fost nervos. Am pierdut cinci jucători etapa trecută, după meciul cu Al Hilal. Am primit un cartonaş roşu şi alte două galbene total nejustificat. Nu e uşor să joci fără cinci jucători.

Eu ştiu cât muncesc toată ziua aici. Am avut 6-7 oportunităţi pentru a marca. Dar a dat Dumnezeu gol în ultima minut. Dumnezeu face mereu dreptate.

Noi, sezonul acesta, am cheltuit 5 milioane de euro pentru transferuri. Suma asta e comisionul plătit de o echipă mare pentru un transfer, comisionul plătit unui singur impresar. Eu îmi respect jucătorii mereu. Ei au un anumit nivel, cum am şi eu, ca antrenor. Dar când se duelează un Fiat cu un Mercedes, Mercedes câştigă. Costă mai mult" ,  a declarat Marius Şumudică.

 

Afla mai multe despre: sumudicaal shababarabia saudita 

viewscnt
Articole similare