Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”The Special One”! Gest de mare campion al lui Jose Mourinho. Portughezul a oprit scandările rasiste ale fanilor Romei îndreptate către un fost elev

VIDEO | ”The Special One”! Gest de mare campion al lui Jose Mourinho. Portughezul a oprit scandările rasiste ale fanilor Romei îndreptate către un fost elev

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho, antrenorul Romei, a dat dovadă de mare caracter, în partida cu Sampdora din Serie A.

În minutul 52, la scorul de 0-0, Sampdoria a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Jeison Mourillo. Dejan Stankovic, antrenorul Sampdoriei, nu a fost deloc de acord cu decizia arbitrului Irrati, iar fanii giallorossilor l-au taxat pe sârb, prin insulte rasiste. Mourinho s-a ridicat de pe bancă la auzirea acestora şi le-a făcut semn fanilor Romei, să se oprească.

VIDEO cu gestul de clasă a lui Mourinho

 

Relaţia dintre Mourinho şi Dejan Stankovic este una speicală. Cu Mourinho antrenor şi Stankovic în teren. Inter a triumfat în 2010, în sezonul pe care niciun fan al nerazzurrilor nu îl va uita vreodată. Pe lângă câştigarea Ligii Campionilor, Internazionale a triumat şi în Cupa Italiei dar şi în Supercupă. 

”Am făcut tot ce am putut pentru un bun prieten. Are copii şi familie (n.r. Dejan Stankovic) şi nu este frumos. Avem nişte fani extraordinari, dar nu vreau să se atingă nimeni de prietenii mei”, a declarat Mourinho după meci.

Stankovic a câştigat titlul cu Lazio în 2000

Fanii Romei nu au uitat nici de perioada în care Stankovic a îmbrăcat tricoul lui Lazio. ”Deki” a evoluat pentru marea rivală a Romei între 1998 şi 2004, înainte de transferul la Inter.

După eliminarea lui Murillo, Roma nu a mai avut probleme şi s-a impus cu 3-0, graţie reuşitelor semnate de Wijnaldum, Dybala şi El Shaarawy. Capitolinii se află pe locul cinci, cu 50 de puncte, la egaliate cu Internazionale Milano. 

Sampdoria se află pe locul 19 cu 15 puncte, la zece lungimi distanţă de Spezia, prima echipă ce se află deasupra liniei, şi are şanse minime să se salveze. De la venirea lui Dejan Stankovic, ”Doria” a obţinut doar două victorii.

 

Afla mai multe despre: romamourinho 

viewscnt
Articole similare