Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Thomas Soucek, lovit direct în figură, cu crampoanele, de Salomon Rondon! Cum arată mijlocaşul lui West Ham după atacul violent suferit

VIDEO | Thomas Soucek, lovit direct în figură, cu crampoanele, de Salomon Rondon! Cum arată mijlocaşul lui West Ham după atacul violent suferit

Premier League

Comentarii

În meciul dintre Everton şi West Ham, câştigat de londonezi cu 1-0, Thomas Soucek a fost victima unui atac violent din partea lui Salomon Rondon.

Everton şi West Ham, două dintre cele mai impresionante formaţii din afara ”Top six” al Premier League-ului în actuala stagiune, s-au duelat duminică. ”Ciocănarii” au reuşit să se impună în deplasarea de pe Merseyside, scor 1-0, însă s-au întors Londra destul de şifonaţi, din pricina intrărilor zdravăne ale jucătorilor pregătiţi de Rafa Benitez.

Victima principală a fost mijlocaşul Thomas Soucek. Fostul coechpier al lui Nicuşor Stanciu a fost lovit puternic de Salomon Rondon, cu crampoanele, direct în figură. Deşi venezueleanul nu intenţiona să-şi rănească adversarul, Soucek a fost lăsat pe gazon, sângerând grav.

Thomas Soucek, lovit direct în figură, cu crampoanele, de Salomon Rondon!

Meciul fiind jucat în Premier League, unul dintre cele mai dure campionate din lume, arbitrul nici nu s-a obosit să oprească jocul până când nu a văzut cât de grav era rănit Soucek. Însă, după meci, cehul a postat câteva fotografii pe reţelele de socializare, în care îşi arăta figura. În afara de câteva cusături, Soucek a reuşit să scape cu faţa curată.

Afla mai multe despre: premier leagueevertonwest hamthomas soucekaccidentare soucek 

viewscnt
Articole similare