Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tudor Băluţă, surprins de plecarea lui Andone din Premier League: "Da? Nu ştiam". Cum a comentat situaţia sa de la Brighton

VIDEO | Tudor Băluţă, surprins de plecarea lui Andone din Premier League: "Da? Nu ştiam". Cum a comentat situaţia sa de la Brighton
Comentarii

Anul trecut, Tudor Băluţă a fost unul dintre jucătorii pe care selecţionerul Cosmin Contra i-a debutat la prima reprezentativă a României.

Acum, fără meciuri la Brighton, mijlocaşul a ratat convocarea la naţionala mare, însă se pregăteşte alături de tricolorii mici pentru debutul împotriva Danemarcei din preliminariile pentru Euro 2021.

"Începe un nou drum şi sperăm ca finalul să fie acelaşi, adică să ajungem la Campionatul European. Acum sunteţi favoriţi, chiar obligaţi la calfiicare. Ceea ce s-a întâmplat acum, în vară, trebuie să fie doar un început şi ajungerea la Campionatul European să fie o obişnuinţă pentru noi, un obicei.

Cred că oricine şi-ar dori să joace cu Spania la seniori, dar, până la urmă, este de înţeles de ce nu sunt la naţionala mare, nu am jucat, nu ştiu dacă aş fi fost destul de pregătit să fac faţă unui meci contra Spaniei în acest moment, aşa că mă bucur foarte tare că sunt aici şi că pot juca la naţionala de tineret" , a spus Tudor Băluţă.

Fostul mijlocaş al Viitorului a dezvăluit de ce n-a apucat încă să debuteze pentru Brighton. Băluţă a fost surprins chiar de jurnalişti când a aflat că Florin Andone negociază cu Galatasaray şi, cel mai probabil, va pleca din Premier League.

"Nu ştiam că pleacă. Dacă se face transferul, îi urez multă baftă. În ceea ce mă priveşte, este normal ca la început, fiind transferat din Liga I tocmai în Premier League, să fie nevoie de o perioadă de acomodare. Eu mă pregătesc foarte bine, îmi fac treaba la fiecare antrenament şi atunci când îmi va veni momentul şi antrenorul îmi va acorda o şansă, trebuie să fiu pregătit să joc. Chiar dacă pierd un meci contra Spaniei, nu regret deloc, eu mă pregătesc şi cu siguranţă pe viitor totul va fi bine.

Nu este uşoară trecerea din campionatul României în cel al Angliei. Îmi fac treaba şi este de datoria mea ca atunci când voi fi băgat în teren să fiu pregătit. Florin este un băiat foarte de treabă, m-a ajutat foarte mult în această perioadă cât a fost acolo, m-a ajutat şi să mă obişnuiesc mai mult cu echipa, cu colegii şi îi mulţumesc pentru asta" , a continuat Băluţă.

Afla mai multe despre: tudor balutaromaniagalatasaray 

viewscnt
Articole similare