Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj - Farul Constanţa 2-0. Liderul Superligii, surclasat la Cluj. Sabău, victorie fără drept de apel în faţa lui Hagi

VIDEO | U Cluj - Farul Constanţa 2-0. Liderul Superligii, surclasat la Cluj. Sabău, victorie fără drept de apel în faţa lui Hagi

Fotbal intern

Comentarii

U Cluj a învins-o pe Farul Constanţa, scor 2-0, în primul meci al etapei a 29-a din Superligă. Trupa lui Sabău a jucat impecabil şi nu i-a dat nici măcar o şansă formaţiei pregătite de Gică Hagi. Bic (39) şi Remacle (58) au marcat golurile.

VIDEO | U Cluj - Farul Constanţa 2-0 (Bic 39, Remacle 58)


Echipele de start:

  • U Cluj: Gorcea - Oancea, Piţian, Miron, G. Simion, Chipciu (cpt.) - Bic, Remacle, Nistor - J. Gomes, Thiam
  • Rezerve: Iliev - Goranov, Ispas, Pires, I. Filip, Fl. Ilie, Ad. Bălan, I. Stoica, Haită
  • Farul: Aioani - M. Popescu, Larie, Artean, Borza - Băluţă, Nedelcu, Grameni - Alibec, L. Munteanu, Sali
  • Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, G. Henrique, Kiki, Grobry, Morar, Casap, Mazilu, I. Cojocaru

Min 90+3. Final de meci.

Min 58. GOOOL Cluj. Gazdele îşi măresc avantajul. Remacle duce scorul la 2-0 după ce profită de o eroare în defensiva Farului.

Min  46. Începe repriza a doua.

Min 45+2. Pauză.

Min 45+1. Ocazie Cluj. Remacle trece din nou pe lângă gol.

Min 45. Ocazie Cluj. Thiam, din nou în prim plan. Ofensivul clujenilor are un şut periculos, dar nu modifică tabela.

Min 39. GOOOL Cluj. Trupa lui Sabău loveşte pe contraatac, cu Bic la finalizare.

Min 25. Penalty ratat Cluj. Thiam ratează de la punctul cu var. Portarul Aioanei are o dublă intervenţie, crucială pentru echipa sa.

Min 24. Penalty Cluj. Gazdele beneficiază de o lovitură de la 11 metri după un henţ făcut în careu de Artean, văzut de VAR.

Min 18. Ocazie Cluj. Remacle trimite un şut bun, dar Aioani are o intervenţie bună.

Min 14. Ocazie Cluj. Thiam şutează bine, dar fără rezultat pe tabelă.

Min 8. Ocazie Cluj. Oancea are o centrare bună, dar Thiam nu reuşeşte să trimită pe spaţiul porţii.

Min 1. Începe meciul.


Partida dintre U Cluj şi Farul Constanţa este prima din etapa cu numărul 29 din Superligă, respectiv penultima din sezonul regular.

De o parte este U Cluj, formaţie neînvinsă de patru runde. Mai mult, a câştigat precedentele două partide disputate (2-0 cu Botoşani şi 1-0 cu Hermannstadt).

Datorită acestei serii, U Cluj a urcat câteva locuri în clasament, iar situaţia este mai linişită în cea ce priveşte realizarea obiectivului final: salvarea de la retrogradare.

În ceea ce o priveşte pe Farul, aceasta este una dintre echipele pe val din Superligă, iar atacantul Adrian Mazilu are un rol important pentru această situaţie.

Gruparea lui Gică Hagi are trei victorii la rând şi şase etape consecutive fără înfrângere. Ultimul eşec a fost duşul rece primit de la campioana CFR Cluj, la finalul lunii ianuarie.

Farul este lider cu 61 de puncte, cu două mai multe decât clujenii, dar Hagi vrea să obţină încă două victorii în cele două etape rămase din sezonul regular.

În meciul tur, Farul s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei U Cluj. Golurile partidei ce a avut loc în luna octombriem au fost marcate de Pitu şi Artean.

Afla mai multe despre: u cluj farulsuperliga 

viewscnt
Articole similare