Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj - Petrolul Ploieşti 4-0. Ardelenii s-au distrat cu echipa lui Stoican şi au ieşit din zona retrogradării

VIDEO | U Cluj - Petrolul Ploieşti 4-0. Ardelenii s-au distrat cu echipa lui Stoican şi au ieşit din zona retrogradării

Liga 2

Comentarii

U Cluj s-a distrat în derby-ul etapei a 7-a din Liga a II-a şi s-a impus cu 4-0, pe propriul teren, în meciul cu Petrolul Ploieşti.

Universitatea Cluj a ieşit din zona roşie a clasamentului din Liga a II-a, după victoria la scor de neprezentare cu Petrolul Ploieşti. După patru înfrângeri consecutive, ardelenii s-au distrat în faţa propriilor fani şi au umilit-o pe echipa lui Flavius Stoican, scor 4-0.

Gavra (51), Florescu (76-penalty), Taub (85) şi Burghele (90+1) au marcat golurile victoriei pentru Universitatea Cluj, în timp ce Flavius Stoican (DETALII AICI) şi Lucian Marinescu au fost eliminaţi.

GOL GAVRA:

GOL FLORESCU:

GOL TAUB:

GOL BURGHELE:


Clujenii sunt chiar marea dezamăgire a acestui început de sezon. Au doar trei puncte după şase jocuri disputate în condiţiile în care au o partidă amânată. Cristi Dulca a fost demis, iar Adrian Falub aisgură interimatul până la găsirea unei noi soluţii pentru banca tehnică a şepcilor roşii. Având în vedere faptul că Gloria Buzău nu are drept de promovare, în acest moment ardelenii sunt la 10 puncte de locul ce duce la barajul de promovare în prima ligă. U Cluj a câştigat doar partida cu Viitorul Târgu Jiu, iar în 4 dintre cele 5 meciuri în care a fost învinsă nu a marcat. 

  • LIVE VIDEO | U Cluj - Petrolul, astăzi, ora 18:00, Telekom Sport 1

Nici Petrolul nu traversează cel mai bun moment. A remizat runda trecută în faţa lanternei roşii Sportul Snagov, echipă care nu acumulase niciun punct până la partida contra ploieştenilor. Trupa lui Flavius Stoican are însă 11 puncte şi de asemenea o restanţă de jucat cea împotriva celor de la Csikszereda. Petrolul a fost învinsă doar de UTA în acest debut de stagiune, dar în deplasare s-a impus în toate cele trei jocuri programate. Le-a învins pe Metaloglobus, Dunărea Călăraşi şi Ripensia, astfel că întâlnirea de pe Cluj Arena îi găseşte pe lupi pe poziţia a şaptea a clasamentului. Şi în sezonul trecut, cele două s-au întâlnit tot în etapa a 8-a. La Cluj, alb-negrii s-au impus cu 3-2, în retur galben-albaştrii s-au revanşat şi au câştigat cu 1-0. 

Afla mai multe despre: u clujpetrolul 

viewscnt
Articole similare