You are here:

VIDEO | Un fan FC Barcelona a cumpărat 20 de tricouri cu logo-ul Coldplay pentru El Clasico. Ce sumă a plătit pentru acestea

VIDEO | Un fan FC Barcelona a cumpărat 20 de tricouri cu logo-ul Coldplay pentru El Clasico. Ce sumă a plătit pentru acesteagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Un fan al celor de la FC Barcelona a cumpărat 20 de tricouri cu logo-ul Coldplay pentru El Clasico, iar sumă plătită pentru acestea este destul de semnificativă.

Un suporter al echipei FC Barcelona a cumpărat 20 de tricouri cu logo-ul Coldplay pentru El Clasico

Cu doar câteva zile înainte de El Clasico cu Real Madrid (Santiago Bernabeu, 26 octombrie), clubul FC Barcelona a dezvăluit un tricou special care va fi purtat cu această ocazie.

Logo-ul trupei engleze Coldplay va apărea pe pieptul jucătorilor Barcelonei. Produs în doar 1.899 de exemplare, acest tricou special a stârnit interesul unora dintre cei mai înfocaţi suporteri ai clubului catalan.

Publicaţia spaniolă Post United a publicat o înregistrare video în care fanul umple pungi întregi cu celebrul tricou, promovat la 399 de euro bucata pe site-ul FC Barcelona. În cele din urmă, el a plecat cu aproximativ douăzeci de tricouri, pentru modica sumă de 8 000 de euro.

Banii strânşi din aceste tricouri vor fi redistribuiţi, potrivit clubului, către un proiect derulat de Agenţia ONU pentru Refugiaţi şi Fundaţia FC Barcelona.

Nu este prima dată când Spotify, sponsorul FC Barcelona, personalizează tricoul clubului pentru un eveniment. În trecut, logo-urile lui Karol G, Rolling Stones, Rosalia şi Drake au apărut pe tricoul Barcelonei.

Afla mai multe despre: barcelonael clasicocoldplay 

viewscnt
Articole similare