Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Veşti bune pentru Edi Iordănescu înainte de meciurile naţionalei. Alex Dobre a înscris şi a dat o pasă de gol în decurs de trei minute

VIDEO | Veşti bune pentru Edi Iordănescu înainte de meciurile naţionalei. Alex Dobre a înscris şi a dat o pasă de gol în decurs de trei minute
Comentarii

Alex Dobre a avut un start de partidă de vis în confruntarea dintre Rio Ave şi Famalicao, club la care activează.

În minutul 11, nternaţionalul român a centrat superb de pe partea dreaptă iar Ruben Lima l-a executat pe Siqueira.  La practic următorul atac al oaspeţilor, Dobre şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, după ce a reluat din faţa liniei porţii şutul-centrare al lui Colombatto.

VIDEO cu golul şi pasa de gol a lui Dobre

 

Edi Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale i-a trimis lui Dobre convocarea preliminară. Fotbalistul lui Famalicao şi alţi 16 stranieri se alfă pe lista lui Edi Iordănescu pentru meciurile din luna iunie cu Kosovo şi Elveţia. Dobre a debutat la naţionala de seniori în luna martie, în victoria României pe terenul Andorrei, scor 2-0.

La doar câteva zile după acel meci, fostul fotbalist al lui Dijon a bifat 25 de minute în victoria naţionalei noastre pe teren propriu cu Belarus, scor 2-1.

În acest sezon, Dobre a bifat 20 meciuri în tricoul lui Famalicao, a marcat trei goluri şi a oferit 3 pase decisive.

Afla mai multe despre: dobreportugalia 

viewscnt
Articole similare