Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie clară pentru U Cluj în derby-ul cu Petrolul. Ardelenii au condus cu 3-0 după primele 26 de minute

VIDEO | Victorie clară pentru U Cluj în derby-ul cu Petrolul. Ardelenii au condus cu 3-0 după primele 26 de minute

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a învins-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-0), pe Petrolul, în ultimul meci al etapei a VI-a a play-off-ului Ligii 2. Cu acest succes, clujenii au urcat în clasament pe locul 2, de promovare directă, iar FC Hermannstadt a coborât pe locul 3.

Au marcat: Dragoş Tescan '6, '26, Florin Ilie '18 / Ibrahim Diarra '64 (p).

În aceeaşi etapă, Unirea Slobozia şi Hermannstadt au remizat, joi, scor 0-0, iar CSA Steaua a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 3-0, pe Concordia Chiajna.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. Petrolul – 57 de puncte, 2. Universitatea Cluj – 54, 3. Hermannstadt – 53, 4. CSA Steaua – 45, 5. Concordia Chiajna – 40, 6. Unirea Slobozia – 36.

Etapa a şaptea va începe joi, cu meciul Concordia Chiajna - Hermannstadt, de la ora 20.00. Sâmbătă, de la ora 15.00, este programat jocul Universitatea Cluj - Unirea Slobozia, iar duminică, de la 14.30, partida Petrolul - CSA Steaua.


U Cluj - Petrolul 3-1
Au marcat: Tescan '6, '26, Ilie '18 / Diarra '64 (penalty)

Echipele de start:

U Cluj: Gorcea – Romeo, F. Ilie, D. Ispas, P. Pîrvulescu – Balgiu, Romario Pires, Ely Fernandes – Tescan, Hofman, Boiciuc
Rezerve: A. Păun – M. Ciobanu, Dobrescu, Haită, Remacle, Ribeiro, Val. Alexandru, I. Filip, Gugu

Petrolul: R. Avram – Pashov, Meijers, Huja, Velisar – Cebotaru, M. Chindriş – S. Pîrvulescu, Tucaliuc, M. Constantinescu – S. Diarra
Rezerve: Moroz – V. Lică, Jarovic, M. Bratu, Al. Sabău, Cioiu, Măzărache, Boţogan, Seto 

Min. 64 - GOOOOOOOOL Petrolul! Diarra reduce din diferenţă cu o execuţie sigură din penalty

Min. 26 - GOOOOOOOOL U Cluj! Tescan reuşeşte "dubla" după o nouă serie de gafe în defensiva Petrolului

Min. 18 - GOOOOOOOOL U Cluj! Ilie dublează avantajul gazdelor cu o lovitură de cap din interiorul careului de 16 metri

Min. 6 - GOOOOOOOOOL U Cluj! Tescan deschide scorul pentru gazde cu o execuţie superbă, după o greşeală uriaşă a defensivei ploieştenilor


U Cluj şi Petrolul, două dintre echipele de tradiţie ale fotbalului românesc ”blocate” în Liga 2, se pregătesc pentru un duel interesant în prima etapă a returului play-off-ului.

Lideră în clasament, formaţia pregătită de Nae Constantin poate profita de pasul greşit făcut de principala urmăritoare, Hermannstadt şi se poate desprinde la şapte puncte, cu doar patru runde rămase.

Totuşi, duelul este cu adevărat un meci ”de şase puncte”: U Cluj se află la şase lungimi în urma ploieştenilor, iar o victorie i-ar readuce în lupta la titlu, dar o înfrângere i-ar scoate.

De fapt, dacă reuşeşte să se impună, U Cluj ar urca pe pozţia secundă în clasament, care duce direct în Liga 1, fără baraj.

Lupta încă este strânsă între cele trei formaţii din fruntea play-off-ului Ligii 2, iar ardelenii ar putea redeschide bătălia la titlu, în timp ce ploieştenii şi-ar putea asigura un final mai liniştit de play-off.

Afla mai multe despre: liga 2 

viewscnt
Articole similare