Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie fără emoţii pentru catalani. Eibar - Barcelona 0-3. Vezi golurile

VIDEO | Victorie fără emoţii pentru catalani. Eibar - Barcelona 0-3. Vezi golurile

La Liga

Comentarii

FC Barcelona s-a impus fără prea mari emoţii în deplasarea de la Eibar şi urcă pe primul loc în Spania, dar poate fi depăşită de Real Madrid, care are un meci mai puţin disputat.

Barcelona a obtinut a patra victorie consecutiva in campionat, 3-0, in deplasare, cu Eibar. Inceputul de meci n-a fost insa deloc simplu pentru catalani. Lenglet a fost aproape de autogol. Francezul s-a remarcat apoi cu un assist perfect pentru conationalul Griezmann, iar Barcelona a trecut in avantaj.

Dupa pauza, Leo Messi a dublat avantajul echipei lui Valverde. A fost doar al doilea gol al argentinianului in acest campionat. Messi a pasat apoi decisiv pentru reusita lui Suarez si catalanii au castigat la scor de neprezentare pe Ipurua.


Eibar - Barcelona 0-3 (Griezmann 13`, Messi 58`, Suarez 66`)

Min. 66: GOOOLLL Barcelona! Lionel Messi scapă singur cu portarul advers şi îi pasează, altruist, lui Luis Suarez, pentru 3-0.

Min. 58: GOOOLLL Barcelona! Antoine Griezmann îi pasează lui Lionel Messi, care îndeplineşte o simplă formalitate, cu stângul, la colţul lung.

Min. 13: GOOOLLL Barcelona! Antoine Griezmann primeşte o pasă foarte bună de la conaţionalul său, Lenglet, fundaşii gazdelor sunt suprinşi, iar atacantul francez îl execută pe Dmitrovic.

Echipe de start: 

Eibar (4-2-3-1): Dmitrovic - De Blasis, Oliveira, Arbilla, Cote - Alvarez, Diop - Orellana, Pedro Leon, Charles - Enrich.

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - S.Roberto, Umtiti, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Griezmann.


Eibar este neînvinsă de patru etape, după două remize (Betis şi Levante - ambele în deplasare) şi două victorii (Celta Vigo şi Sevilla - ambele acasă) şi au trecut de debutul mai puţin inspirat de sezon, în care câştigaseră un singur punct în primele patru etape. Cu toate acestea, locul din clasament nu le permite să se relaxeze - doar locul 14, cu 9 puncte. 

De asemenea, antrenorul gazdelor, Jose Mendilibar , nu se va putea baza pe trei jucători, Roberto Correa, Ivan Ramis şi Gonzalo Escalante, toţi accidentaţi.

În istoria partidelor directe, jucate pe Estadio Municipal de Ipurua din Eibar - Ţara Bascilor, gazdele nu s-au impus nici măcar o dată, în cinci întâlniri: patru înfrângeri la zero şi un rezultat de egalitate, scor 2-2, chiar în ultima întâlnire dintre cele două formaţii, sezonul trecut.

LIVE VIDEO | Eibar - Barcelona, de la ora 14, pe Telekom Sport 1

Barcelona pare că şi-a găsit ritmul şi a început să lege victoriile, atât în campionatul Spaniei, cât şi în Liga Campionilor. Are patru victorii la rând şi nu au de gând să se oprească aici, nici măcar în faţa lui Eibar. În La Liga, pe prima poziţie se află Real Madrid, iar acest lucru nu este uşor digerat de fanii "Blaugrana".

Pentru partida cu Eibar, Ernesto Valverde nu îi va avea la îndemână pe Ousmane Dembele şi Gerard Pique - accidentaţi. De asemenea, Samuel Umtiti şi Junior Firpo sunt incerţi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare