Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Villarreal - Juventus 1-1. Remiză. Vlahovic a deschis scorul după 34 de secunde

VIDEO Villarreal - Juventus 1-1. Remiză. Vlahovic a deschis scorul după 34 de secunde
Comentarii

Villarreal şi Juventus au remizat, 1-1, în prima manşă a optimilor de finală din Liga Campionilor.

Villarreal - Juventus LIVE VIDEO 1-1 (Parejo 66 / Vlahovic 1)

Echipele de start:

  • Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Alfonso Pedraza - Chukwueze, Capoue, Parejo, Moreno - Lo Celso, Danjuma
  • Rezerve: Asenjo, Jorgensen, Mario Gaspar, Iborra, Estupinan, Trigueros, Dia, Pino, Mandi, Moi Gomez, Aurier
  • Juventus: Szczesny - De Sciglio, Danilo, de Ligt, Alex Sandro - Cuadrado, Locatelli, Rabiot, McKennie - Vlahovic, Morata
  • Rezerve: Pinsoglio, Perin, Arthur, Pellegrini, Kean, Bonucci, Zakaria, Soule

Min 90: Final de meci. Remiză între cele două formaţii. 

Min 66: GOOOOOOOOOL Villarreal! Parejo a marcat golul egalizator!

Min 46: A început repriza secundă. 

Min 45. Final de primă repriză.

Min 16. În urma unei faze de senzaţie, o centrare îl găseşte pe Danjuma în careu, care reia cu călcâiul, dar Szczesny se opune.

Min 13. Bară Villarreal! Lo Celso trece la câţiva centimetri de egalare.

Min 1. Goool Juventus! Vlahovic înscrie la debutul în Liga Campionilor după doar 34 de secunde.

Min 1. A început partida.


Cea de-a doua săptămână a manşei tur a optimilor de finală din Champions League aduce alte patru dueluri care sunt deschise oricărui rezultat.

Marţi sunt programate două meciuri: Chelsea - Lille şi Villareal - Juventus; în timp ce miercuri sunt planificate ultimele două partide: Atletico Madrid - Manchester United şi Benfica - Ajax.

Juventus, care porneşte ca favorită, nu are parte de cel mai reuşit sezon, iar ecourile eliminării premature din sezonul trecut al Ligii Campionilor sunt încă vii.

În stagiunea 2020-2021, formaţia din Torino, cu Andrea Pirlo pe bancă şi Cristiano Ronaldo pe teren, era eliminată chiar din optimile de finală, de un Porto frenetic.

Vara anului trecut a fost una a schimbărilor pentru gruparea piemonteză. După ce a obţinut în extremis o clasare între primele patru echipe din Serie A, Andrea Pirlo a fost schimbat cu Max Allegri la conducerea băncii tehnice, iar Cristiano Ronaldo a ales să se întoarcă la Manchester United.

Sezonul pe care îl face Juventus în campionat este departe de ambiţiile clubului. Torinezii se clasează pe locul al patrulea, cu 47 de puncte acumulate în 26 de etape.

Totuşi, aducerea lui Dusan Vlahovic în această iarnă, pentru aproximativ 80 de milioane de euro, pare că a oxigenat aerul de la poalele munţilor Alpi. Transferul atacantului sârb a fost o adevărată lovitură atât sportivă, cât şi financiară, prin care Juventus arată încă poate fi competitivă în elita fotbalului european.

De partea cealaltă, Villareal nu trece nici ea prin cel mai bun sezon. Formaţia spaniolă se află pe locul al şaselea, cu 39 de puncte acumulate în 25 de etape de La Liga.

Villareal este deţinătoarea trofeului Europa League. "Submarinul Galben" a cucerit trofeul după o finală de poveste cu Manchester United, la loviturile de departajare. Este primul trofeu european din istoria clubului,.

Juventus pare să aibă un uşor avantaj în această dublă, dar ambiţia lui Unai Emery, omul care are în palmares patru trofee Europa League, de a demonstra că poate conta şi fazele superioare din Liga Campionilor poate fi un factor decisiv în favoarea lui Villareal.

Afla mai multe despre: villarealjuvetusliga campionilor 

viewscnt
Articole similare