Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Yeboah de la CFR Cluj, omul momentului în Ghana! A reuşit o ”dublă” şi-o pasă decisivă la Cupa Africii U23

VIDEO | Yeboah de la CFR Cluj, omul momentului în Ghana! A reuşit o ”dublă” şi-o pasă decisivă la Cupa Africii U23

CFR Cluj

Comentarii

Emmanuel Yeboah (20 de ani) este pe val! Fotbalistul celor de la CFR Cluj a marcat o ”dublă” în primul meci al Ghanei la Cupa Africii U23.

Emmanuel Yeboah a fost rezervă, însă a fost introdus pe teren în a doua repriză, la scorul de 0-0.

Intrarea lui Yeboah, decisivă pentru Ghana

La doar cinci minute de la intrare, Emmanuel Yeboah avea să devină decisiv. A primit un balon în flancul drept, pe care l-a centrat perfect în careu pentru Nuamah, care a îndeplinit o simplă formalitate.

În minutul 76, Emmanuel Yeboah avea să şi marcheze! A primi o pasă în adâncime, şi-a luat adversarul la viteză, a făcut o preluare inteligentă, cu capul pe poziţie viitoare, apoi a şutat la colţul lung. Cu puţin noroc mingea a intrat în poartă.

Apoi, în minutul 83, a avut din nou foarte mare noroc. Ghana a primit o lovitură de la 11 metri, dar colegii său au ratat-o de două ori. De fiecare dată centralul partidei a decis repetarea executării.

A treia oară, Yeboah a luat mingea şi a tras perfect, la colţul lung, pentru 3-0. Congo avea să marcheze de două ori în prelungiri, prin Kololo (min. 90+3) şi Ngatse (min. 90+4), dar insuficient pentru a mai obţine ceva din acest duel.

VIDEO: Rezumatul partidei Ghana U23 - Congo U23 

Marţi, Ghana U23 a susţinut o partidă amicală contra formaţiei egiptene Zamalek şi s-a impus cu 4-1. Trei dintre golurile ghanezilor au fost marcate de către Emmanuel Yeboah.

Fostul mare internaţional ghanez Asamoah Gyan a fost încântat de evoluţia lui Yeboah şi l-a făcut să exclame că îl aşteaptă cu mare interes să performeze şi la Cupa Africii U23. Iată că jucătorul celor de la CFR Cluj confirmă aşteptările.

Abia aştept să îl văd pe Emmanuel Yeboah pe scena principală. Ador pasiunea şi calitatea lui de a învăţa tot timpul.

Nu sunt surprins că a marcat trei goluri la debutul său în echipa naţională. Îi urez lui şi întregii echipe mult succes. Şi eu am început tot de la Meteors (n.r - echipa U23 a Ghanei). Hai, Ghana!", a scris Gyan, într-un mesaj postat pe Twitter.

Afla mai multe despre: yeboahghana-congocupa africii u23 

viewscnt
Articole similare